Съдбовна среща и морални казуси ще бележат финала на Откраднат

...
Съдбовна среща и морални казуси ще бележат финала на Откраднат
Коментари Харесай

Съдбовна среща и турбулентни събития бележат финала на „Откраднат живот: Системата“

Съдбовна среща и морални проблеми ще бележат финала на „ Откраднат живот: Системата “ в петък от 20:00 ч. по NOVA. В заключителните епизоди от девети сезон на хитовия български медицински сериал феновете ще проследят и сложния избор за героите в персоналния и професионалния им път. Доктор Огнянова и лекар Ковачев ще създадат най-голямата стъпка в своя живот, избирайки да запазят своето дете или да се лишат от опцията за взаимно бъдеще. Чувствата на лекар Карагьозов към Цвети ще излязат нескрито, а болката ще бъде неизбежна за един от тримата забъркани. Дали Христо ще отвори нова страница или ще преразгледа връзката си с Кая – почитателите ще научат във финалните епизоди на хитовия сериал. По време на финалните епизоди феновете още веднъж ще видят Димитър Рачков, който ще се появи в ролята на бащата на Коко. Завръщането му ще бъде предизвикано точно от сериозната обстановка в „ Св. Анастасия “.
 Карагьозов NOVA
Рискът от COVID-19 в „ Св. Анастасия “ ще бъде все по-осезаем за лекарския екип, който ще се би трябвало да активизира своя професионализъм и воля. Някои от инфектираните пациенти ще се окажат по-близо до екипа, в сравнение с са предполагали. Междувременно Марио ще опита да се свърже с брат си – Тони, само че без триумф. В напъните му ще се включат и неговите сътрудници, които ще стигнат до разтърсваща информация. Отговорности и сложни решения ще предстоят за лекар Тасев , който ще се изправи пред разнообразни условия на обществото и Системата, операция на дарените консумативи и непредполагаеми подмолни игри. В схемата още веднъж ще бъде намесен Методиев, само че скритите претекстове ще разкрият по-големи ползи.
 Доктор Огнянова NOVA
С кого ще се срещне Борис и какъв ще бъде залогът за спасяването на „ Св. Анастасия “ и безвредните условия за лекарите? Колко коства помощта и къде е границата сред етиката и търгуването с пълномощия? – феновете ще схванат с развръзката на „ Откраднат живот: Системата “ на 22 май от 20:00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР