Съдбоносна среща за бъдещето на Левски се проведе вчера на

...
Съдбоносна среща за бъдещето на Левски се проведе вчера на
Коментари Харесай

Съдбоносна среща на Герена

Съдбоносна среща за бъдещето на Левски се организира през вчерашния ден на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ", написа в днешния си брой в. " Мач Телеграф ". 

На нея участваха от една страна босовете на " синия " клуб - в лицето на Управителния съвет и Надзорния съвет, а от друга - спонсорите от " Палмс Бeт ", предвождани от притежателя на компанията Мило Борисов.

На сбирката е обсъждан в елементи рекламния контракт сред двете страни, откакто през последните месеци има напрежение, подбудено от финансови разлики към обособени елементи в договора.

Припомняме, че компанията дава към 5 000 000 лв. на година на Левски по два контракта - рекламен и подобен за ръководство, а настрана подкрепят постоянно " сините " и с изключителни суми, които от време на време са към 500 000 лв.. От " Герена " разкриха пред " Мач Телеграф ", че упованията са двете страни да стигнат скоро до съгласие по всички въпроси.

Междувременно от Левски разкриха, че асистентът на старши треньора Николай Костов - Красимир Петров-Ромата, е пратен в чужбина, с цел да гледа възможни нови попълнения на отбора за летния трансферен прозорец.

Ромата от няколко дни не участва на тренировките на " Герена " точно поради скаутския си ангажимент.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР