Съдбата на Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Съдбата на Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Руски журналист и писател: Владимир Путин може да свърши като Слободан Милошевич

" Съдбата на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През може да е като тази на Слободан Милошевич ", това сподели съветският публицист и публицист Михаил Зигар (на снимката), представен от украинската медия УНИАН.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8297
Според един от създателите на опозиционната на Кремъл телевизия " Дождь ": Вече никой не има вяра на съветския президент и в страната зрее неодобрение.

" Путин през целия си съзнателен  живот се е страхувал да покаже боязън и уязвимост. След като съветските сили се изтеглиха от украинския град Херсон, той сподели и боязън, и уязвимост. Недоверието към него превзема и най-близкото му обграждане на стопанина на Кремъл. Много е евентуално ориста на съветският президент да е като участта на Слободан Милошевич (лидер на Сърбия и Югославия от 1989 година до 2000 година, свален след протест и умрял в затвор в Хага през 2006 г.) ", сподели още Зигар.



Слободан Милошевич

Зигар добави: Според мои източници Путин ще падне, дай Боже, след половин година.

Зигар е роден през 1981 година в Москва. Той е работел като боен сътрудник на съветския в. " Комерсант " и отразявал спорове в Азия. През 2009 и 2010 година Зигар бе заместник-главен и основен редактор на московското издание на " Нюзуик ". Той бе измежду основателите на Дождь (основана през 2011 година и спряна в Русия през тази година ). От 2022 година Зигар живее в Германия и написа за списание " Шпигел ".

В България Зигар е прочут с издадената у нас негова книга " Империята би трябвало да почине ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР