Съдбата на тийнейджър, бутнат в река по време на шега“,

...
Съдбата на тийнейджър, бутнат в река по време на шега“,
Коментари Харесай

Пет думи запечатаха съдбата на тийнейджър, тъй като той умря, след като беше бутнат в реката по време на „шега“

Съдбата на младеж, бутнат в река по време на „ смешка “, беше запечатана, когато някой изрече пет елементарни думи, които накараха до гибелта си.

, покрай Фърнхил, Ронда Кинон Таф, в Уелс, на 1 юли 2019 година, когато беше бутнат в реката и се удави. 13-годишният възпитаник от Mountain Ash Comprehensive е бил съзнателно бутнат в реката, постанови по-рано през днешния ден асистент правосъдният доктор Дейвид Ригън след двуседмично чуване в правосъдния съд на Южен Уелс.

Групата младежи прекарва време край регион, прочут като Червения мост, когато момче, наречено през днешния ден Джейдън Пю, го бутна във водата. Четирима очевидци са споделили на следствието, че Пю, който в този момент е на 19 години, е бутнал Кристофър, откакто е споделил думи от вида „ да го бутна ли “.

Кристофър, който не е бил убеден плувец съгласно майка си, стартира изпаднал в суматоха и извикал за помощ. Други деца, в това число Пю, скочиха и се пробваха да го спасят, само че Кристофър изчезна под повърхността към 17:30. Спешна помощ го извади от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР