Съдбата на България и евентуалното класиране на Евро 2020, както

...
Съдбата на България и евентуалното класиране на Евро 2020, както
Коментари Харесай

Баражът между България и Унгария чак през 2021 година?

Съдбата на България и възможното класиране на Евро 2020, както ще се назовава европейското през 2021-а, ще се реши чак следващата година, оповестява вестник „ Труд “. Виктор Манталиани, канадският вицепрезидент на ФИФА, разгласи, че няма да има нито един мач ва национални тимове до 31 декември. За нас най-съществен е баражът България – Унгария и вероятно по-късно дуелът против Румъния или Исландия. Мачовете трябваше да са в края на март, по-късно бяха преместени за юни, с цел да „ отидат “ в късна есен.

„ Основният проблем през изиграването на дуелите е пътуването сред другите страни “ сподели от офиса си във Ванкувър пред организация Асошиейтид Прес Манталиани, който е президент на КОНКАКАФ (конферацията на Централна и Северна Америка).

„ Завършването на националните шампионати са приоритет на ФИФА. Септември към момента е част от проекта за националните тимове, само че от ден на ден излиза наяве, че несъмнено ще отпадне. Мисля, че мачовете ще стартират през март 2021 година. Това се отнася за всички краища на света. Освен това е почтено тези дуели да са с аудитория, а през 2020 година това надали би се случило. Календарът ще се сгъсти доста и за квалификациите за Мондиал 2022, и за Евро 2020, и за шампионатите на другите континенти “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР