Съдът в Сливница е постановил условна присъда от 20 месеца

...
Съдът в Сливница е постановил условна присъда от 20 месеца
Коментари Харесай

20 месеца условно за прокурорския син от Перник за лека телесна повреда

Съдът в Сливница е постановил условна присъда от 20 месеца на Васил Михайлов от Перник, наследник на някогашния зам.-окръжен прокурор на Перник Бисер Михайлов. Това заяви пред публицисти прокурорът от Районната прокуратура в София Георги Иванов, съобщи БНР.

По думите му Михайлов е признал виновността си по обвиняване за нанесена лека телесна щета по хулигански подбуди, както и за закана с ликвидиране:

" Съдебният акт е финален и е влезнал в действие. Искам да ви уверя, че Софийска районна прокуратура прави всичко допустимо наказателните производства по отношение на Михайлов да бъдат завършени, с цел да бъдат предпазени правата и законните ползи на всички потърпевши. Нещо повече - нашата цел е това да завърши в рационален период. Както виждате, за малко повече от една година, откогато неговите действия станаха публично известни, Софийската районна прокуратура съумя да организира следствия, да изготви два обвинителни акта за осъществени общо 10 закононарушения, и по единия обвинителен акт Михайлов към този момент е наказан с влезнал в действие правосъден акт ".

Срещу Михайлов продължава следствие за осем други действия, като делото по тях е планувано за ноември тази година.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР