Съдът прекъсна лечението срещу алкохолизъм на Ивайло, обвинен в побой

...
Съдът прекъсна лечението срещу алкохолизъм на Ивайло, обвинен в побой
Коментари Харесай

Ивайло ще лекува алкохолизма си в ареста

Съдът прекъсна лекуването против алкохолизъм на Ивайло, упрекнат в побой и тормоз над майка му, съобщи кореспондент на " Марица ". Срещу 48-годишния мъж бе взета най-тежката мярка " задържане под стража ". Защитата му може да стачкува в тридневен период, като при постъпила тъжба мярката ще се гледа в Окръжния съд идния четвъртък, 22 декември, от 13.30 часа. 

В правосъдната зала стана ясно, че майката на Ивайло - Виолета е имала заповед за отбрана против него. На благосклонност тя е позволила сина си още веднъж да живее в нейния апартамент, макар че той нямал право да я приближава, бил и правосъдно изведен от жилището. 

Свидетелските показания сочат, че Ивайло е викал, хвърлил е телефона на майка си, хванал ръката й, обърнал масата. Според съдът, у 48-годишния мъж има трайно построени привички към неуважение на публичните порядки, които пандизът не е заличил. 

Предвид присъдата му, обвързвана с ликвидиране, неналичието на задържи и непридвидимо държание, съдът счете, че най-адекватната мярка е " задържане под стража ". 

Относно това дали има заплаха Ивайло да се укрие, съгласно магистратите липсват такива данни. Още повече, че след грозните подиуми не е оказал опозиция на полицията, а е съдействал. 
 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР