Съдът остави за постоянно в ареста Иван Пачелиев, обвинен за

...
Съдът остави за постоянно в ареста Иван Пачелиев, обвинен за
Коментари Харесай

Обвиненият за убийството на фелдшера в с. Орешник остава в ареста

Съдът остави за непрекъснато в ареста Иван Пачелиев, упрекнат за убийството на фелдшера в с. Орешник, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
На 08.10.2019 година в здравната работа на селото, той съзнателно е умъртвил (чрез нанасяне на удари с нож по тялото) 72-годишния медицински експерт.

Според прокурора, налице е обосновано съмнение, че Пачелиев е направил закононарушението, в което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че някогашният легионер може да се укрие или да извърши ново закононарушение.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража обвинения. Определението на Окръжен съд – Ямбол може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас.

Пред съда Пачелиев не се призна за отговорен. Защитата изиска по-лека мярка за неотклонение с мотив – чистото му престъпно минало.

Още тече досъдебното произвеждане за предходния случай, при който при започване на предходната година легионерът се беше барикадирал в къщата си в тополовградското село Орешник. Според прокуратурата следствието би трябвало да завърши до края на месеца.

Назначени са голям брой експертизи, измежду които ДНК и психиатрична.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР