Съдът остави в ареста шофьорката, обвинена за тежката катастрофа на

...
Съдът остави в ареста шофьорката, обвинена за тежката катастрофа на
Коментари Харесай

Шофьорката, предизвикала катастрофата край Вакарел, остава в ареста

Съдът остави в ареста шофьорката, упрекната за тежката злополука на автомагистрала " Тракия " край Вакарел, при която починаха шестима души и 20 бяха ранени.
Цвета Таскова е упрекната за причиняване на гибел по несъобразителност след злополуката сред нейната кола и рейс, в който се намираха починалите и ранените.
Според съда е налице обосновано съмнение, че тя е направила това, в което е упрекната, като не е показала нужната отговорност на пътя.
Заради тежестта на закононарушението, наказването, което я грози, е от над 5 години отнемане от независимост.
Освен това беше взет поради и фактът, че действието е осъществено в малко време, откакто е хваната да кара след приложимост на алкохол.
" Искам да изкажа откровени съболезнования, не мога да опиша съжалението. Не чакам да ме схванат, само че скърбя, скърбя ", сподели пред съда Цвета Таскова.
" Разпитани са над 30 очевидци. От тях проличава несъответстващи дейности от страна на обвинената. Тя е почнала изпреварване, като е позволила да настъпи удар и в резултат на което е настъпила гибелта на 6 лица. Това закононарушение е по несъобразителност. Представлява и персонална покруса за самата обвинена ", съобщи Мирослав Ангелов, наблюдаващ прокурор, представен от Нова телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР