Съдът определи мярка за неотклонение задържане под стража“ на обвиняемия

...
Съдът определи мярка за неотклонение задържане под стража“ на обвиняемия
Коментари Харесай

Решено: Съдът остави убиеца от Лозен в ареста

Съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на обвинения за двойното ликвидиране в село Лозен Чавдар Бояджиев, оповестява БГНЕС.

„ Не съм упълномощавал никого да ме пази “, съобщи пред съда обвиненият Чавдар Бояджиев. Защитата му е поета от длъжностен бранител.

Обвиняемият и неговият бранител не оспориха мярката за неотклонение „ задържане под стража “.

Припомняме, че Софийската градска прокуратура внесе искане в Софийския градски съд за установяване на мярка " задържане под стража " на Чавдар Бояджиев, упрекнат за двете убийства край софийското село Лозен.

Вчера стана ясно, че мъжът е направил цялостни признания и че при задържането му е открит револвер със заличени номера, както и дебитна карта на една от жертвите.

Убийствата на 18-годишната Яна и 27-годишния Иво са осъществени по изключително нечовечен и непосилен за жертвите метод, като претекстът са финансови връзки сред Бояджиев и жертвите.

Стана ясно и че през април предходната година арестуваният е направил друго ликвидиране – на 22-годишна жена, само че тогава е освободен с мярка „ подписка “, тъй като е бил упрекнат в ликвидиране по несъобразителност.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР