Съдът даде ход на делото, което депутатът от БСП Елена

...
Съдът даде ход на делото, което депутатът от БСП Елена
Коментари Харесай

Съдът даде старт на делото на Йончева срещу Борисов, вижте какво казаха адвокатите им

Съдът даде ход на делото, което депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева заведе против премиера Бойко Борисов. Нито един от двамата обаче не се яви в правосъдната зала. Делото е по отношение на изказване на Борисов от месец март, в което твърди, че Йончева е получила милиони левове от страната.

Мога да кажа, че нашите възражения са съществени, само че въпреки всичко дано разногласието да се реши от съда. Това съобщи пред публицисти юрист на Марин Марковски – прокурист на министър-председателят Бойко Борисов.

Адвокат Марковски отхвърли да даде детайлности с думите: „ Бойко Борисов като ответник по делото, аз като негов прокурист, изрично помоли да не даваме изявленията и доказателствени разбори по малкия екран. Той сподели: „ Съдът ще реши спора”. Абсолютно прав е, тъй като изказванията по малкия екран нямат стойност на доказателства”.

От своя страна юристът на Елена Йончева Георги Атанасов разяснява предоставените доказателства в правосъдното съвещание и уточни: „ Въвеждат нови възражения, което не могат да вършат. Това в гражданския развой не е възможно, само че дано не решаваме делото в коридора”.

Следващото правосъдно съвещание е планувано за 5 декември от 13.30 часа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР