Съдържанието за кърмене вече може да бъде монетизирано в YouTube,

...
Съдържанието за кърмене вече може да бъде монетизирано в YouTube,
Коментари Харесай

YouTube разреши монетизацията на видеоклиповете за кърмене и туъркинг

Съдържанието за кърмене към този момент може да бъде монетизирано в YouTube, даже в случай че изображението демонстрира гръдни ареоли — само че, както внимателно разяснява компанията, единствено в случай че във видеото има бебе или се употребява помпа за кърма (това включва близки проекти на гърдите за хранене, само че без забележима ареола).

„ Получихме противоположна връзка, че доста родители намират видеоклиповете за кърмене като потребен запас, до момента в който минават през този стадий. Надяваме се, че измененията ще дадат повече място на всички основатели да споделят този вид наличие с правото да печелят доходи от реклама “ — сподели представителят на YouTube Нейт Фанкхаузер в имейл до TechCrunch.

Приходите от реклама ще бъдат налични и за основателите, които разгласяват видеоклипове на „ чувствени танци “, като туъркинг (танц, при който човек интензивно движи задните си елементи, до момента в който седи или стои) и грайндинг (интимен партньорски танц, при който танцьорите могат да допират задните си елементи или гениталиите си през дрехите).

В същото време YouTube в допълнение ще ограничи монетизирането на танцовалните видеоклипове, които съдържат умишлени и повтарящи се фрагменти на гърди, задни елементи или гениталии, извънредно минимално облекло и чувствени придвижвания, които симулират полови актове.

Критиците постоянно упрекват рекламните политики на YouTube в „ незаслужено ориентиране “ към дамите и ЛГБТ хората, макар че платформата реагира и направи промени.

По-рано YouTube обнови разпоредбите си за потребление на ИИ на платформата — студията ще могат да отстраняват наличие, което имитира гласовете или музиката на реализатори, до момента в който основателите ще би трябвало да маркират наличието, което е основано благодарение на генеративни технологии.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР