Съдържание:Уверете се, че партньорът ви съжаляваБъдете откровени за причинитеВърнете довериетоПреценете

...
Съдържание:Уверете се, че партньорът ви съжаляваБъдете откровени за причинитеВърнете довериетоПреценете
Коментари Харесай

Как да простя изневяра?

Съдържание:

Уверете се, че сътрудникът ви съжаляваБъдете откровени за причинитеВърнете довериетоПреценете на кого споделятеПотърсете експерт  Как да простя невярност?

Изневярата без подозрение е голямо предизвикателство в една връзка. Въпреки това краят на взаимоотношенията не е наложителен сюжет. Най-вероятно вие самите познавате двойки, съумели да продължат напред, макар рецесията на доверие.

Възможно е, стига вие и сътрудникът ви да желаете да предприемете нужните стъпки, с цел да излекувате контузията. Заредете се с самообладание, тъй като пътят е сложен и дълъг.

Уверете се, че сътрудникът ви съжалява

Независимо дали са изневерили на вас или вие сте изневерилият, съответното равнище на разкайване е наложително. Ако постъпката не е регистрирана като неточност, поради че единият сътрудник страда, не би имало смисъл да се вършат опити за опазване на връзките. Поведение, казващо това, което направих не е огромна работа, както и оправдания или отказване на персоналната отговорност, са червен байрак, който не трябва да пренебрегвате.

Бъдете откровени за аргументите

Това е най-трудната стъпка и значително ще дефинира дали двамата ще можете да продължите напред или не. Хората от време на време вършат неверен избор, само че е значимо да обсъдят и открият аргументите, които диктуват този избор. Зад изневярата могат да се крият значими проблеми за връзката или за самата персона. Хубаво е да си отговорим на въпросите Защо се случи това? Кога се появи желанието за невярност? Какво се опитвахме да реализираме посредством изневярата и какво се надявахме да намерим, отивайки при различен човек?.

Ако индивидът, който е изневерил, не желае да каже искрено за какво това се е случило - или стартира да упреква колегата, възобновяване на връзката ще бъде невероятно. Изясняването на повода е толкоз значимо, тъй като в случай че се сблъскаме с сходна обстановка в бъдеще, ще успеем да я разпознаем и създадем избор, друг от изневярата.

Върнете доверието

 Как да простя невярност?

Когато доверието сред сътрудниците е изгубено, цялостната бистрота е това, което може да го възвърне. Ако ви сте този, на който са изневерили, преценете от какво имате потребност, с цел да се чувствате комфортно и да вярвате още веднъж на индивида до вас. За избран интервал от време би могло да е нужно сътрудникът ви да ви споделя къде отива, когато излиза и с кого ще се вижда. Достъп до имейли, обществени мрежи, пароли може да наподобява унизително, само че в кратковременен проект ще ви помогне да се чувствате сигурни. Важното е след изневярата да прекарвате повече време дружно, в сравнение с преди, до момента в който връзките възвърнат здравината си.

Преценете на кого споделяте

В днешния цифров свят толкоз сме привикнали да споделяме всичко в обществените мрежи, че от време на време хората са подготвени даже да изразят в обява болката си от изневярата. Тази реакция няма да е от изгода нито за вас, нито за индивидът до вас. Здравословно е да говорите за случилото се, само че с непосредствен кръг доверени хора или най-добре с терапевт. Обратното може да ви обърка - колкото повече хора знаят, толкоз повече разнообразни отзиви ще имате. Съвети, които може и да се помогнали на дадения човек, само че да не са съответстващи за обстановката, в която се намирате.

Потърсете експерт

След спекулация ще ви е мъчно да осъзнаете съответно случилото се и да предприемете верните стъпки. Най-вероятно реакциите ви ще бъдат основани на страст, а не на здрава логичност. Ако в диалозите, които водите с колегата си, ви се коства, че не стигат до на никое място, помислете за консултация с лицензиран терапевт, който да ви помогне да ръководите процеса. Терапевтът, който е неутрална страна в диалога, ще ви помогне да разпознаете проблемите, незадоволените потребностите, а би могъл даже да способства с схващане и съчувствие.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР