Съдържание:Усмихва ви се продължително времеГледа ви в очите и ви

...
Съдържание:Усмихва ви се продължително времеГледа ви в очите и ви
Коментари Харесай

Как да разберете, че някой си пада по вас

Съдържание:

Усмихва ви се дълготрайно времеГледа ви в очите и ви слуша с интересНервничи и се притесняваТърси физически допирС ненаситност се съгласява с желанията виПрави ви комплиментиПомни какво харесвате и какво неНавърта се наоколоНесъзнателно пристъпва към вас, до момента в който ви приказва  Как да схвана, че си пада по мен

Разбира се, че няма по какъв начин да сте изцяло сигурни дали индивидът насреща си пада по вас, в случай че не ви го каже в прав текст, само че има някои елементи в държанието му, които могат да го издадат.

Обикновено още при първата среща може да се разбере дали някой ви харесва. или не. Трябва да съумеете да запазите хладнокръвие, с цел да можете да обърнете внимание на дейностите му и вярно ги разчетете.

Ето кои са сигналите на тялото, които ще ви оказват помощ да разберете дали някой си пада по вас:

Усмихва ви се дълготрайно време

Повечето хора се усмихват от учтивост при привет, само че в случай че усмивката трае по-продължително време, това е съвсем сигурен знак, че някой си пада по вас. Влюбеният човек е ухилен човек. Особено, в случай че няма забележима причина за неочакваното благополучие, можете да бъдете сигурни, че този някой ви харесва.

Гледа ви в очите и ви слуша с интерес

Това държание е особено, за хората, които желаят да покажат на индивида от срещуположния пол, че не им е апатичен. Ако не отделя очи от вас и виждате искра там – това е сигурен знак, че си ви харесва.

Нервничи и се тормози

 Флирт

Характерно е неспокойното държание при тези, които си падат по вас. Може да прави внезапни придвижвания, да се изчерви и даже да запелтечи. Ще се опита да извади на показ най-хубавото от себе си, с цел да ви се хареса.

Търси физически досег

Тези сякаш неволни докосвания може да са изражение на желанието на индивида да ви усеща и да бъде по покрай вас. Вариант е също по този начин да ревизира по какъв начин ще реагирате на скъсяването на дистанцията.

С ненаситност се съгласява с желанията ви

В желанието си да ви се хареса, той е кадърен да поддържа съвсем всяко ваше решение или концепция. Дори и да не е изцяло склонен, доста внимателно ще изкаже мнението си, без да рискува да нарани възприятията ви.

Прави ви похвали

Разбира се, че никой към този момент не употребява изречения от вида знаеш ли, че имаш страшни очи, само че човек, който се усеща притеглен от вас, ще откри метод повърхностно да похвали някое ваше качество или деяние. Просто ей по този начин, не че нещо...

Помни какво харесвате и какво не

 Закачки

Този, който си пада по вас, слуша деликатно и помни какво харесвате и какво не. Със сигурност не е инцидентно, когато някой знае, че не обичате червени чушки в пицата, да вземем за пример.

Навърта се в близост

Случайното, в никакъв случай не е напълно инцидентно. Този, който ви харесва, може да промени маршрута си по този начин, че сякаш инцидентно, постоянно да минава около вас или около работното ви място. И да не забравяме Facebook! Там всеки си споделя къде ще върви и какво ще прави. Но в случай че напълно инцидентните срещи зачестят, ето мотив за подозрение, че този човек има интерес към вас.

Несъзнателно пристъпва към вас, до момента в който ви приказва

Това е още един знак от езика на тялото, с който човек може да се издаде. В желанието си да ви изясни нещо, този, който ви харесва, неумишлено ще стартира да се доближава към вас. Ако не ви се има вяра си направете опит и проверете това, като се отдръпнете обратно. За да съкрати дистанцията посред ви, той ще продължи да пристъпва напред.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР