Съдържание:ТЪРСЕНЕТО НА НЕЩО ПО-ДОБРОНЕРЕАЛНИ ОЧАКВАНИЯМИНАЛОТО НЕ ОПРЕДЕЛЯ БЪДЕЩЕТОТВЪРДЕ СТЕ ЗАЕТИ?

...
Съдържание:ТЪРСЕНЕТО НА НЕЩО ПО-ДОБРОНЕРЕАЛНИ ОЧАКВАНИЯМИНАЛОТО НЕ ОПРЕДЕЛЯ БЪДЕЩЕТОТВЪРДЕ СТЕ ЗАЕТИ?
Коментари Харесай

Страх от обвързване! Какво не ви е наред

Съдържание:

ТЪРСЕНЕТО НА НЕЩО ПО-ДОБРОНЕРЕАЛНИ ОЧАКВАНИЯМИНАЛОТО НЕ ОПРЕДЕЛЯ БЪДЕЩЕТОТВЪРДЕ съдебна техническа експертиза ЗАЕТИ? УЯЗВИМОСТ  Страх от обвързване

Обвързване? Какво е това? Обвързването е способността да се обвържете с човек, работа или табиет. Трудно ли ви е? Няма ужасно! В днешно време множеството хора се опасяват от обвързването във всякаква форма. Когато става въпрос за работа, няма проблем. Живеем в динамичен свят и не е толкоз мъчно да намерим нова работа, в случай че остарялата не ни удовлетворява изцяло. Но какво да кажем за връзките с хора? За любовта?

Отново можем да погледнем към времето, в което живеем. Отвсякъде ни заливат реклами, излъчвания, риалити шоута и голям брой приложения, с които можем да откриваме нови и нови хора. Дали единствено за чат или за секс за една нощ. Съвременното общество предлага доста и ние, в устрема си да поемем повече и повече, в действителност се обричаме на самотност и непрестанни промени. Това може да е занимателно, когато сме на 20 или 30, само че в по-зряла възраст ще установим какъв брой безсмислено е било.

Забавно ли ви е да живеете по този начин? Удовлетворени ли сте? Ако не - продължете да четете и проверете какви са аргументите за страха от обвързване.

ТЪРСЕНЕТО НА НЕЩО ПО-ДОБРО

Всички се стремим към намирането на нещо по-добро. Състезателният дух е част от човешката природа и това несъмнено ни кара постоянно да желаем нещо по-добро за себе си и за околните си. Това ни дърпа напред в кариерата и е здравословно за израстването. Това обаче може да ни изиграе неприятна смешка в персоналния живот.

Човекът, с който сте, не ви се коства толкоз добър и стартирате да се оглеждате. Виждате, че има забавни хора към вас, някои доста по-интересни от сегашната ви връзка. Искате смяна. Няма неприятно! Замислете се обаче дали в действителност това е, което желаете. Дали индивидът, който през днешния ден ви се коства съвършеният избор, няма да се окаже по-лош от този, с който сте в този момент. Не прехвърчайте от цвят на цвят в търсене на нещо по-добро, а погледнете във вътрешността и преценете какво в действителност желаете. Животът е къс.

НЕРЕАЛНИ ОЧАКВАНИЯ

 Нежелание за обвързване

Нереалните упования от колегата са нещо особено както за дамите, по този начин и за мъжете. Много дами да вземем за пример основават лист с качества, които бъдещата им половинка би трябвало да има и я търсят с лист и химикал (образно казано). В един миг обаче това непрекъснато оценяване и отменяне на сътрудник, тъй като няма едно или друго качество от листата, се трансформира в изнервящо съревнование със самите нас и отсрещната страна. Искам ли това в действителност? А дали не е по-добре да прибавя и това? Телевизията и Интернет не оказват помощ ни минимум.

Запомнете! Със лист се върви на пазар. Списъците са за дилемите, които би трябвало да свършим. Те не са използвани за хората. Ние се променяме непрекъснато - под въздействие на средата, на хората, които ни заобикалят, на възрастта, в която сме. Бъдете себе си и търсете индивида или работата, които най-вече дават отговор на вашия темперамент, характер и цели.

МИНАЛОТО НЕ ОПРЕДЕЛЯ БЪДЕЩЕТО

Много постоянно имаме следния проблем. В предишното сме били в разнообразни връзки и нещата не са се получили. С всеки идващ крах започваме да усещаме все по-голям боязън, че нещата още веднъж ще се провалят. И по този начин ние се концентрираме повече върху предишното в сравнение с върху сегашното, а оттова проваляме и бъдещето.

Всеки от нас носи своя " багаж " и би трябвало да откри метод да се оправи с него. Това, че сме се проваляли или са ни наранявали не значи, че би трябвало да се затворим и да не живеем, да не опитваме, да не продължаваме напред. Миналото не би трябвало да бъде наша спирачка, а по-скоро мотор - по какъв начин да станем по-добри, какво да търсим и какво да заобикаляме, по какъв начин да " се създадем " щастливи. От нас зависи.

ТВЪРДЕ съдебна техническа експертиза ЗАЕТИ?

Да, знаем, всички сме доста заети. Имаме доста работа, стремим се да се издигнем с още едно ходило, имаме доста отговорности. Просто не ни остава време да обърнем внимание на себе си, на персоналния си живот, на другите.

Забравете за времето! То е релативно разбиране и зависи единствено от вас. Не времето е казусът, а желанието. Излезте с другари, тъкмо когато имате най-вече работа. Поставете ясна граница сред работата и персоналния живот. Не всичко е толкоз незабавно. От вас не зависи да спасите планетата през днешния ден и в този момент. Определете си време за отмора и развлечение. Отворете време в графика си за хората.

УЯЗВИМОСТ

 Защо ме е боязън да се обвържа

Това е може би най-сериозният проблем, който ние хората имаме. Гордостта е значима за нас. Страхът да покажем накърнимост, боязън е толкоз надълбоко закотвен в нас, че дори не усещаме какъв брой доста ни пречи. И по този начин се въртим в един кръг, който не ни разрешава да се насладим на това, което животът ни предлага.

Грешката е в действителност урокът, от който се учим. Следователно не е неприятно да бъркаме. Дори в противен случай! Ако не паднете и не се ударите, по какъв начин ще се научите да вървите? Разбира се, съветът ми не е да се хвърляте с главата напред във всевъзможни инициативи или да носите сърцето си в ръка и да раздавате усеща и обич на всички. По-скоро преценявайте кое си заслужава да бъде изживяно, даже и да ви нарани.

Това са най-честите аргументи да изпитваме боязън от обвързване. Разбира се, вие можете да имате различен претекст за сходно държание. Но помислете до каква степен може да ви докара то.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР