Съдържание:Медикаменти за лечение на херпесНародни мехлеми за лечение на херпесНачин

...
Съдържание:Медикаменти за лечение на херпесНародни мехлеми за лечение на херпесНачин
Коментари Харесай

Най-добрите лекарства срещу херпес

Съдържание:

Медикаменти за лекуване на херпесНародни мехлеми за лекуване на херпесНачин на хранене при поява на херпес  Най-добрите медикаменти против херпес ‹›  Загряващи пластири при болки и контузии Препоръчано за теб:Загряващи пластири при болки и травми20.00 лева.Виж ››

Преди да преминем към тематиката, която е упомената в заглавието ни, ще уточним, че тук ще разгледаме само най-хубавите медикаменти против херпес, който се появява в региона на устата ни. Няма да се занимаваме с по-сложната тема, касаеща херпес зостер, който се появява вследствие от липса на имунитет при боледувалите от варицела, нито пък ще преглеждаме херпесите, които могат да се появят по гениталиите. Това са по-сложни случаи и постоянно строго самостоятелни.

Херпесът, който можем да получим в региона на устата (често и към и в носа) не е изключително рисков, само че е противен и даже мъчителен като чувство. Да не приказваме и че загрозява външния ни тип.

Ето кои са най-хубавите медикаменти и национални способи, които можете да пробвате при поява на херпес.

Медикаменти за лекуване на херпес

Основните лекарства, които работят дейно при поява на херпес и водят до по-бързото му лекуване, са тези, чиято дейна съставна част е Ацикловир. Ако не сте изключително осведомени с проблемите, свързани с поява на херпеси, евентуално незабавно ще се насочите към добре рекламирания артикул Зовиракс, чиято дейна съставна част също е Ацикловир.

Тъй като се опитваме само да сме ви от изгода, незабавно ще споделим, че Зовиракс в действителност е положително здравно средство, само че за разлика от други медикаменти, чиято дейна съставна част също е Ацикловир, то евентуално е измежду най-скъпите. За съпоставяне, тубичка Зовиракс от 2 мг коства към или над 10 лева, а тубичка Ациклостад от 2 мг е към 5-6 лева Най-евтино би ви излязъл Ацикловир крем, който е под 10 лева, само че за 5 мг. На всички изброени нагоре лекарства съществена съставна част си остава Ацикловир, само производителите са разнообразни. Както и положителната реклама, естествено.

 Лечение на херпес

Народни мехлеми за лекуване на херпес

В случай че не се намирате наоколо до аптека или просто желаете да употребявате национални средства за лекуване на херпес, пробвайте с мед. Нанасяйте го по 3-4 пъти дневно на възпаленото място и не го отмивайте.

Изпитан бабин способ е и третирането на мястото с херпес с чесън, само че откакто изчакате 10 мин., наложително го отмийте, тъй като може да раздразни кожата ви още повече.

Пастата за зъби, за която евентуално сте чували, че оказва помощ при поява на херпес, е много оспорвано средство и го използвайте единствено, в случай че не разполагате с нищо друго на разположение. Освен това тя би могла да бъде ефикасна само в началния етап на появяването на херпес.

Начин на хранене при поява на херпес

Освен при стрес, отмалялост или друго прочувствено положение, херпесите постоянно са резултат от отслабена имунна система. Преосмислете менюто си и наблегнете на приема на храни, богати на витамини. Важно предписание е да избирате единствено сезонните плодове и зеленчуци, а не тези, които заради дълъг превоз са изгубили огромна част от потребните си свойства.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР