Съдържание:Коктейлна рокля или полаПанталон или дънкиТоп, тениска или риза в

...
Съдържание:Коктейлна рокля или полаПанталон или дънкиТоп, тениска или риза в
Коментари Харесай

Как да се облечем за бар

Съдържание:

Коктейлна рокля или полаПанталон или дънкиТоп, тениска или риза в композиция с дънки  Как да се облечем за бар ‹›  Малка дамска чанта за през рамо Препоръчано за теб:Малка дамска чанта за през рамо37.00 лева.Виж ››

Преди да излязат, девойките постоянно са обзети от подозрения на каква визия да заложат, с цел да наподобяват неустоими. Посещението на бар е тъкмо подобен случай.

Най-често такива заведения включват дейна отмора с танци, пиянство на алкохол и развлечение с другари или пък спокоен разговор с някого, с който сме излезли да изпием по чаша вино.

Днес ще разгледаме другите разновидности за стилни комбинации облекла, подобаващи за посещаване на бар, които ще подхождат на вашите цели и въодушевление и, несъмнено, няма да ви разрешат да останете незабелязани.

Преди да пристъпите към избора на облекло, си коства да обърнете внимание какъв вид заведение се каните да посетите - бирария, караоке бар, клубен бар или типичен бар.

Също по този начин си коства да помислите в каква компания смятате да прекарате времето си: дали това ще бъдат събирания с приятелки, вечер с вашата половинка или просто желаете да си починете от работните дни и да създадете нови познанства. Въз основа на тези условия можем да отличим няколко съществени концепции на облеклото при посещаване на бар:

Коктейлна рокля или пола

 Облекло за бар

Може да се каже, че това е класическата женска дреха за посещаване на бар. Роклята ще бъде подобаваща в множеството случаи, само че не е целесъобразно да я комбинирате с обувки на високи токчета, в случай че планирате да танцувате доста и за вас тези обувки не са комфортни. По-добре е да носите комфортни обувки и да завладеете дансинга, в сравнение с да седите красиво на маса, до момента в който останалите се забавляват.

Панталон или дънки

Подобно облекло ще ви даде повече независимост в придвижването и в същото време ще изглеждате не по-малко секси (не забравяйте за верните аксесоари). Ако желаете да се покажете като дръзка, бизнес, мощна жена - изборът на панталон е подобаващ за вас.

Топ, тениска или риза в композиция с дънки

 Подходящи облекла за бар

Това е най-удобната визия за бар за свободните девойки, които не следват стандартите на женственост и носят единствено това, което е комфортно за тях.

Освен това сходна визия ще бъде най-подходяща за събирания с другари и от двата пола, както на бирени, по този начин и други алкохолни празненства, когато просто желаете да се отпуснете и да се насладите безгрижно на вечерта.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР