Съдържание:Как да сушим дрехи през зимата? ‹›Качество без компромис:Комплект за

...
Съдържание:Как да сушим дрехи през зимата? ‹›Качество без компромис:Комплект за
Коментари Харесай

Как да сушим дрехи през зимата?

Съдържание:

Как да сушим облекла през зимата?  Сушене на пране ‹›  Комплект за готвене от 9 елементи Качество без компромис:Комплект за готвене от 9 части193.84 лева.Виж ››

Зимата може и да е доста красиво, когато падне първият сняг, само че дружно с това този сезон може да ни основава много проблеми. Тогава доста елементарно можем да настинем, като също по този начин сушенето на облеклата може да се трансформира в същинска задача невъзможна.

Как да сушим облекла през зимата?

Би било ужасно, в случай че можете да е лято целогодишно, само че за жалост това е неизпълнима фантазия или най-малко за нашите географски ширини. По това време се усилва и влажността на въздуха, като по този метод доста се затруднява изсъхването на нашето пране. Има обаче някои трикове и хитрини, които ще ви оказват помощ да се справите с казуса и ще можете много по-бързо да изсушите прането на цялото ви семейство.

Първото значимо нещо е да изберете подобаващото за задачата помещение. Не ви съветваме да сушите облеклата си в спалнята, където спите и си почивате, като това важи и за хола.

Да, несъмнено, че тези стаи са по-големи и там е много по-лесно да сложите простора ви, само че въпреки това, сушейки там облеклата ви, това ще докара до увеличението на влажността и до образуването на плесен. Това, от своя страна, може да окаже много мощен отрицателен резултат на вашето здраве.

Вентилацията е доста значимо изискване и предписание като цяло при сушенето на облеклата ви през зимата в дома. Това е обвързвано с горния пункт, а точно по този начин се усилва влажността и това води до образуването на плесен на стените.

От друга страна, това може да докара и до отлепянето на тапетите ви, изключително в случай че сте употребили лепило с по-ниско качество. Също по този начин по този метод се усилва и самото време за сушене на облеклата през зимата.

 Как да сушим облекла през зимата

Именно по тази причина един от най-важните ни препоръки е постоянното проветряване на помещението, като по този начин ще избегнете всички гореизброени проблеми, само че и по този начин прането ви ще може да изсъхне много по-бързо.

Времето за пране е другият миг, на който си коства да обърнете внимание. Ако на открито грее слънце и е по-топло, тогава е най-добре да се заемете с това денем, когато точно по-топлото време може да ви помогне за по-бързото изсъхване на облеклата. Най-добре е да прострете облеклата ви по обед, когато са най-силни слънчевите лъчи.

По този метод няма да се постанова да слагате простора в дома ви, само че и по този начин те ще изсъхнат много по-бързо. Както към този момент разбрахте, точно топлината и слънцето са вашите най-верни помощници при сушенето на облеклата и изключително през зимните месеци. Именно по тази причина постоянно слагайте сушилника до прозореца, където е най-топло.

Не забравяйте и за потреблението на закачалки, като можете да сложите по този начин облеклата даже на външния шир на терасата ви. Така те ще изсъхнат по-бързо, само че и ще са по-малко смачкани, което от своя страна може да ви спести много време. Също по този начин по този метод, откакто изсъхнат облеклата ви, ще можете да ги преместите незабавно в дрешника напряко със закачалките.

И не на последно място, не забравяйте за положителния влагоабсорбатор, който е доста значим, в случай че постоянно сушите облеклата в дома ви. На пазара се оферират много такива уреди в друг ценови клас, като по този начин ще можете дейно да се справите с високата мокрота, когато сушите облеклата ви в дома.

А вие по какъв начин предпочитате да сушите облеклата през зимата - на открито или в дома ви?

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР