Съдържание:1. Качеството на интерактивна телевизия2. Управление на времето при интерактивна телевизия3. ТВ архив

...
Съдържание:1.	Качеството на интерактивна телевизия2.	Управление на времето при интерактивна телевизия3.	ТВ архив
Коментари Харесай

Какво е интерактивна телевизия и какви са ползите от нея?

Съдържание:

1. Качеството на интерактивна телевизия2. Управление на времето при интерактивна телевизия3. ТВ списък при интерактивна телевизия4. Списък и избор на обичани канали5. Видеотека на обичани канали при интерактивна телевизия6. Възможност за взаимоотношение на при интерактивна телевизия  Какво е интерактивна телевизия и какви са изгодите от нея? Снимка: pixabay.com

Интерактивната телевизия е най-съвременното предложение на телевизионните технологии. Тя предава и излъчва благодарение на интернет, по тази причина и цялото ѝ наименование е Internet Protocol Television. При нея сигналът се приема непосредствено от студиата на предаваните излъчвания, което прави качеството доста по-добро.

Технологичните функционалности на интерактивната телевизия дават по-приятно потребителско преживяване и по-висока ангажираност със наличието. Тези и още няколко основни преимущества надвишават доста функционалностите на кабелната и сателитната телевизия.

Ето кои са те:

1. Качеството на интерактивна телевизия

Безспорно качеството на интерактивната телевизия превъзхожда това на кабелната. Това се обуславя от съществуването на специфичен мрежов кабел (LAN), който доста усъвършенства получения сигнал. В този метод на предаване не участват други устройства, по тази причина и няма какво да утежни качеството на връзката или да я прекъсне;

2. Управление на времето при интерактивна телевизия

Вече можете да господствате над времето! Това е изцяло допустимо, с помощта на интерактивната услуга time shift. Ако желаете да избегнете дългата реклама, елементарно можете да натиснете пауза и по-късно да превъртите непосредствено след нея. Още по-изкушаващото е, че можете да върнете наличието с часове обратно и сами да определяте какво да гледате от деня;

3. ТВ списък при интерактивна телевизия

 Интерактивна телевизия

Новите функционалности на интерактивната телевизия ви оферират списък, с който мъчно можете да пропуснете обичаните си излъчвания или сериали. Чрез него се запаметяват минали предавания до седмица обратно и по този начин елементарно можете да се наслаждавате на техните записи в комфортно за вас време.

4. Списък и избор на обичани канали

Друго значимо преимущество е опцията да следите какво се излъчва по всички канали в действително време. Можете да прегледате програмата и графика на лъчение, а с функционалността „ картина в картина “ вие в същото време продължавате да гледате наличието в определената от вас стратегия. Също по този начин към този момент можете да съставите собствен лист с обичани канали и да избегнете досадата от търсенето им в справочника.

5. Видеотека на обичани канали при интерактивна телевизия

Интерактивната телевизия не ви разрешава да скучаете, тъй като ви предлага цялостен азбучник с видео наличие, което да ви избави от скучната делнична стратегия по малкия екран. Чрез тази функционалност имате богат избор да намерите това, което да удовлетворява вашите ползи.

6. Възможност за взаимоотношение на при интерактивна телевизия

Това е едно от най-важните преимущества в листата. С интерактивната телевизия потребителите се трансформират в дейни участници. Могат да ръководят времето, да вършат избори съгласно ползите си и да подобрят преживяването си пред екрана. Още по-примамливо звучи, че всичко това може да се реализира, освен посредством отдалеченото, само че и през мобилните устройства. Чрез тях можете да се свържете с тв приемника и да пуснете забавно наличие от Интернет с един клик!

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР