Съд в Лос Анджелис отказа да удовлетвори искането на американската

...
Съд в Лос Анджелис отказа да удовлетвори искането на американската
Коментари Харесай

Съд отказа да отстрани бащата на Бритни Спиърс като попечител на финансите ѝ

Съд в Лос Анджелис отхвърли да удовлетвори настояването на американската певица Бритни Спиърс татко ѝ да бъде отхвърлен като настойник на нейнните финанси, заяви сп. " Variety ".

Адвокат на звездата е подал иск и съответните документи преди няколко месеца. Преди това съдът се съгласи да включи частна финансова компания измежду попечителите на активите на певицата. Но отстраняването на родителя ѝ е отказано.

Искът и решението по него са разнообразни от делото, по което преди дни поп иконата даде обществени показания и направи шокиращи разкрития за отношението към нея от страна на татко ѝ.

Бритни Спиърс бе оповестена за отчасти недееспособна през 2008 година поради проблеми с опиати и опасения за душевното ѝ здраве. Повече от 10 години парите ѝ бяха следени от Джеймс Спиърс и назначен от съда юрист. Бащата вземаше множеството от решенията, свързани с кариерата и персоналния живот на русокоската. Авоарите ѝ се правят оценка на към 60 милиона $.

След показанията ѝ пред съда, в които Бритни Спиърс насочи обвинявания към татко си, той е изискал от магистратите, които следят попечителството, да проверяват обвиняванията.

Джеймс Спиърс показва в молбата си, че няма никаква власт над персоналния живот на щерка си през последните две години. Затова той упорства съдът да проверява " сериозните обвинявания, свързани с насилствен труд, наложително здравно лекуване и терапия, несъответствуващи медицински грижи и ограничение на персоналната независимост ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР