Съд в Едмънтън ще изслуша доказателства днес дали да удължи

...
Съд в Едмънтън ще изслуша доказателства днес дали да удължи
Коментари Харесай

Съдът ще изслуша аргументи в понеделник относно разпореждане за спиране на премахването на лагери за бездомни в Едмънтън

Съд в Едмънтън ще изслуша доказателства през днешния ден дали да удължи незабавната краткотрайна възбрана, издадена в края на предходната седмица, която за малко отсрочи премахването на лагери за бездомни, споделя юрист на правозащитна група, която се бори с премахванията.

Крис Уийби, който е съ-консултант, представляващ Коалицията за правораздаване и права на индивида, споделя, че отлагането, което е предоставено в петък, продължава единствено до обяд през днешния ден.

Това е единствено час след чуването тази заран, където той споделя, че полицията ще има опцията да показа спомагателни доказателства, че отстраняването би трябвало да се случи в този момент, а обединението има късмет да опровергае причините.

„ Спешна краткотрайна временна възбрана “ е това, което ние го назоваваме “, сподели Wiebe в изявление в неделя по отношение на даването на краткосрочната възбрана. стартира правосъдно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР