Съд не може да ни задължи да се явим на

...
Съд не може да ни задължи да се явим на
Коментари Харесай

Каракачанов: Съд не може да ни задължи да се явим на избори с Атака

Съд не може да ни задължи да се явим на избори в коалиция с " Атака ". Това отсече вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов. Като ръководител на Вътрешна македонска революционна организация съпредседател на Обединени патриоти той разяснява решението на съда, съгласно което от името „ Обединени патриоти “ не може да бъде изключена партията на Волен Сидеров.

" Всеки добре учтив човек знае, че решение на съд няма смисъл да се разяснява ", сподели Каракачанов.

" Макар че такава коалиция няма, в случай че помните, още юли 2019 година " Атака ", поради държанието, което имаха и в Народното събрание, и по отношение на съдружните си сътрудници, бяха изключени от обединението. Това правосъдно решение по никакъв метод не може да ни задължи още веднъж да търсим съдействие с тези хора ", разяснява Красимир Каракачанов, представен от Българска телеграфна агенция.

Той открехна завесата и дали Вътрешна македонска революционна организация договаря с ГЕРБ за общо явяване на вота. По думите на Каракачанов съществени диалози не е имало.

" Това, за което разговаряхме преди към десетина дни, беше, че ще забележим какво демонстрира социологията и тогава ще разясняваме. Преобладаващото мнение на Националния съвет на Вътрешна македонска революционна организация от събота е за независимо явяване на идните парламентарни избори, както беше и на евроизборите през 2019 година и на локалните избори през същата година ", разкри водачът на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР