Събудени от писъците на 14-годишния си син, родители незабавно връхлитат

...
Събудени от писъците на 14-годишния си син, родители незабавно връхлитат
Коментари Харесай

Пластмасова птицечовка спаси момче, нападнато от питон

Събудени от писъците на 14-годишния си наследник, родители неотложно връхлитат в стаята му, където заварват страховита панорама - триметрово влечуго от типа Аметистов питон, което се е увило към ръката на момчето и се пробва да я отхапе, съобщи ДПА, базирайки се на Ей Би Си.

Ужасяващата преживелица се е разиграла във плантация в далечен район в Австралия, на 2475 километра северно от Брисбън - столицата на щата Куинсланд.

Питоните не са отровни, само че нормално смачкват жертвите си до гибел, преди да ги обхванат. На дължина могат да доближат до 8,5 метра.

"Поведохме битка с него, само че колкото повече опитвахме да освободим сина си, толкоз повече ръката му потъваше в змийската паст ", споделя майката Ема Джаксън.

След 10-минутна битка родителите най-накрая са съумели да освободят ръката на сина си, откакто майката е сграбчила пластмасова спестовна касичка, изобразяваща птицечовка, и е употребила човката й като лост.

Момчето на собствен ред е споделило, че е шокирано от претърпяното. Инцидентът обаче не е оставил у него боязън от змии. "Просто отсега нататък ще бъда по-предпазлив ", споделя 14-годишният Райън. Тийнейджърът е откаран в най-близката болница, където се възвръща.

Родителите му споделят, че Райън се усеща добре, макар шока.

"Учим децата си да не се боят от змии, тъй като те са на всички места. Този питон обаче беше изключително гладен и нападателен, и не беше податлив елементарно да се откаже от плячката си ", добавя майката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР