Събрани са достатъчно доказателства, повдигнато обвинение за умишлено убийство на

...
Събрани са достатъчно доказателства, повдигнато обвинение за умишлено убийство на
Коментари Харесай

Прокуратурата: Задържаният за убийството на швейцарския бизнесмен е имал лични отношения със съпругата му

Събрани са задоволително доказателства, повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране на швейцарския предприемач Удо Ланге в пернишкото село Кладница. Задържаният 57-годишен мъж е задържан за 24 часа, удължено с прокурорско разпореждане за 72 часа. Това разгласи наблюдаващият прокурор Аделина Алексиева.

Арестуваният се е познавал със фамилията, работил е при брачната половинка на жертвата, а претекстът е персонален. Те са имали персонални и служебни, професионални връзки, добави представителят на Окръжната прокуратура в Перник Албена Стоилова.

Задържаният живее в София по адресна регистрация. Към момента доказателствата сочат, че той е причинител, ревизира се версията дали има и различен причинител или някой, който да му е оказал помощ. Няма доказателства на този стадий против брачната половинка на жертвата.

Направена е аутопсия. Няма данни предприемачът да е бил преоблечен или локален. Има установено увреждане на белия дроб - дребна рана на шията, съобщи още Стоилова. Иззети са материални доказателства и претърсвания на адреса на хипотетичния палач. Съпругата на Удо Ланге е била в жилището по време на осъществяването на закононарушението.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР