"Събрали сме се тук, на Историческа поляна под връх Бузлуджа,

...
"Събрали сме се тук, на Историческа поляна под връх Бузлуджа,
Коментари Харесай

Георги Гьоков от Бузлуджа: Тук сме за да защитим правата на всички българи

"Събрали сме се тук, на Историческа поляна под връх Бузлуджа, с цел да защитим правата на всички българи ".

Това съобщи пред сърбралите се десетки хиляди социалисти националният представител от ПГ на "БСП за България " Георги Гьоков. Той изясни, че многохилядно алено море го прави горделив, че принадлежи на партия със 128 годишна история, чийто създатели – Димитър Благоев и неговите съратници са поставили основите на социалистическо придвижване в България и са дали вяра на ескплоатираната работническа класа за тъждество, приятелство и независимост.

"Днес капитала и неолиберализма още веднъж са в нахлуване и огромна част от бъгарите живеят на ръба на оцеляването, а 1,3 млн. пенсионери живеят под прага на бедността. Трябва да има партия като Българска социалистическа партия, която да пази техните ползи ", разяснява той. Гьоков изясни, че Българска социалистическа партия е една от дребното партии в света и Европа и единствената в България, която може да събере на едно свято за нас място - десетки хиляди хора единствено с една концепция - за тъждество и независимост и от една фантазия - за правдивост.

"Предстоят ни доста борби. Шайката която управлява страната ни в моента би трябвало да бъде свалена. Първо ни следва борбата за локалните избори. На тях ще се явим с почтени претенденти и уверени в успеха! Надеждата на хората да бъдат най след това свалени ГЕРБ от власт е в нас, в нашите претенденти за кметове и за общински съветници. И ние сме длъжни да победим и да стартираме борбата за спасяването на България! ", сподели социалистът. Той изрази убеденост, че идната година на Бузлуджа най-малко половината от регионалните градове и по дребните общини ще са с кметове от Българска социалистическа партия. "А когато дойдем на тази поляна да честваме 130-тата си годишнина министър председателят на Република България ще се споделя Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия ще ръководи страна,л с цел да осъществя обществената си политика, записана във "Визия за България ", безапелационен бе Георги Гьоков.

"Всяка година се събираме десетки хиляди социалисти на тази поляна с цел да черпим сили и ентусиазъм, кураж и религия, мърдост и очакване в сложната ни борба за самун и независимост за всеки българин ", съобщи ръководителят на регионалния съвет на БСП-Габрово Николай Григоров. Той акцентира, че Българска социалистическа партия е страж на историческия спомен за всички, които са проляли кръвта си за национални и обществени свободи. "БСП е единствената мощ която може да се изправи против мракобесието и пълзящата тирания, които обгръщат България. В тази борба ние не сме сами. На наша страна е историческата парвда и стотици хиляди почтени българи, които ни имат вяра, които ще ни поддържат и които ще ни последват. Нито те нито историята няма да ни простят в случай че в този съдбоносен миг се огънем, проявим уязвимост и самомнителност и не доведем тази борба до край ", съобщи Григоров. По думите му следва конфликт сред две идеологии - арогантсността и цинизма на управяващите и вярта на левицата, че може да върне достойснтвото на всеки един български жител и има бъдеще за нас и нашите деца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР