„Събрах приятели в механа в Студентски град в София, а

...
„Събрах приятели в механа в Студентски град в София, а
Коментари Харесай

Българското Барби се похвали с 16-а операция! Цял свят се диви на родния феномен

„ Събрах другари в кръчма в Студентски град в София, а по-късно и на дискотека. Подарих си нова хиалуронова процедура и устните ми са в чудесно положение. Никакви проблеми не съм имала досега”, споделя пред „ България Днес” Андреа.

Тъй като хиалуронът в устните спада с времето, добилата международна известност бургазлийка се подлага на нови разкрасителни процедури при изящен хирург. Ново 17-о инжектиране следва през ноември и по този метод българското Браби към този момент е известна по целия свят, даже в Китай.

„ Каниха ме от британски и немски риалити излъчвания, Снимах се в съветски формат за мъже и дами от целия свят с присъщи особености, а след месец в София идва екип от Германия, който ще снима документален филм за мен”, хвали се Андреа.

22-годишното Барби е студентка четвърти курс по специалността „ Немска филология” в СУ „ Климент Охридски”. Все още не работи и разчита на финансовата помощ на родителите си.Казва, че няма другар и натъртва над учебниците. Щом приключи висшето си обучение е решила да си постави силикон.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР