Събота е необичаен ден за гледане на дела за Бургаския

...
Събота е необичаен ден за гледане на дела за Бургаския
Коментари Харесай

Уникум! Бургаски магистрат пита руски педофил за Заратустра, учи го що е то религия и му разказва как е ял боб

Събота е необикновен ден за гледане на каузи за Бургаския съд. Затова очевидно днешната мярка за неотклонение на сексгуруто Митрадевананда Парамахамса Свами като че ли изненада окръжния арбитър Захарин Захариев, който е един от най-уважаваните и опитни съдии в БОС.Той се яви на делото в изключително въодушевление и организира близо 30-минутен разпит на дирения от Интерпол за брутални закононарушения над деца руснак.

„ Здравей, Серьога. Ти си Сергей, нали? Баща ти по какъв начин те е кръстил? “, стартира бургаският магистрат. Следващият му въпрос бе какво значат „ митра “ и „ Митрадевананда “.

„ Митра е другар. Митрадевананда е митично създание от приказките – „ деф “, нещо като горски дух, гном “, изясни.

„ Многоуважаемият съд е бил в страни като Индия, Индонезия и Китай. Там няма нещо като човек или нещо като господ. Там има човек, има и господ “, разгласи арбитър Захариев, очевидно неудовлетворен от отговора на Митрадевананда.

След това магистратът ревизира знанията по теология на самопровъзгласилия се за провидение руснак. „ Знаеш ли какво е зороастризъм, Заратустра? “, попита бургаският магистрат, визирайки една от най-древните религии, съществуващи през днешния ден.

След като получи негативен отговор, съдията заключи: „ До тук разбрах, че той нищо не схваща от вяра, а е представител на съдружие с нестопанска цел, чиято концепция е да сплоти всички религии в една. Това написа в настояването на Руската страна. “

По време на съвещанието стана ясно, че половината обвинявания против Митрадевананда са свалени.

Припомняме, че в началото Русия изиска изгонването му за брутални закононарушения като ликвидиране на дете, което се оказа живо. По данни на Интерпол пък Митрадевананда се сочи като водач на рискова престъпна група. Руснакът набирал девойки от Русия, Украйна, и Беларус по интернет и разпространявал порнокадри с тях в Съединени американски щати, Европа, Мексико. Държал се жестоко към участниците в групата и техните деца и ги малтретирал. Момичетата са били принуждавани да прекратят всевъзможни контакти с техните близки, да имат полови връзки с него, да вземат участие във филми с порнографско наличие и да проституират. Той бе задържан при спецакция на бургаските криминалисти, а в квартирата му е открита снимачна техника.

Сега всички тези обвинявания са изменени в полови гаври и мъчения с две ненавършили 14 години деца.

Защитата на руснака разгласи, че Свами бил срещу политиката на Владимр Путин, на опозицията и срещу църквата. Неговото придвижване набирало все по-голяма известност и по тази причина той бил бодил в очите на мощните на деня. Затова при едно изгонване елементарно можел да изчезне и не се знаело какво ще се случи с него.

Двамата юристи обясниха още, че Митрадевананда в действителност се имал за господ. Той изповядвал лична вяра, живеел по лични визии. Движението му Каула Дхарма пък не било порно фракция, а в помощ на дамите и децата. Гуруто приемал даже и проститутки, само че ги гонел, в случай че не престават да упражняват най-древната специалност.

Накрая отбраната за следващ път изясни, че на Митрадевананда му е много мъчно зад решетките, защото се храни по избран метод – единствено един път дневно.

Тогава арбитър Захариев се поинтересува и от диетата на руснака.

„ Когато бях на отмора в Италия ми писна от техните пици и пасти, най-после попаднах в една механа на фасул супа. И като ми споделиха 15 евро, забравих българската диета и минах на спагети “, обясни прекарванията си зад граница бургаският магистрат.

След като към половин час разпитва обвинения, на арбитър Захариев безусловно му бяха нужни секунди, с цел да го остави в ареста. Той стимулира решението си с това, че не гледа делото всъщност, макар че преди този момент беше разпитал в елементи обвинения.

Митрадевананда може да апелира решението в 3-дневен период.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР