Събитието UFC 229 остава едно от най-скандалните в историята на

...
Събитието UFC 229 остава едно от най-скандалните в историята на
Коментари Харесай

Дейна Уайт няма да спира Хабиб и Конър да се обиждат на реванша

Събитието UFC 229 остава едно от най-скандалните в историята на бойните спортове. Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър се изправиха един против различен и си изсипаха огромни обиди един на различен. По време на конференциите Макгрегър беше по-активен в обидите и даже си разреши да предложи алкохол на Хабиб, който в никакъв случай не е пил през живота си.

В клетката обаче Хабиб го смаза и го накара да се съобщи, а след края на борбата излетя от клетката и стартира всеобщ пердах с тима на Макгрегър. Битката сред двамата счупи върховете на UFC и сегa Макгрегър упорства за неотложен реванш. Презиндетът на UFC Дейна Уайт даде изявление и показа, че не знае още дали ще има неотложен реванш, само че в случай че подобен има, то ограничавания в обидите няма да се вършат, тъй като въпреки всичко това не било хубав бизнес:

Dana White: Khabib vs. McGregor rematch wouldn't come with behavioral guidelines https://t.co/WuhnW6A18d pic.twitter.com/qDiCRKSOjc
— MMAjunkie (@MMAjunkie) November 28, 2018
"Доста неща се изговориха преди борбата сред Хабиб и Конър. Моята философия за това е, че в края на краищата, това е борба. Още от зората на човечеството бойците се наскърбяват и си приказват тежки думи преди борбите им. Мохамед Али назова Джо Фрейзър, чичо Том, и то във време, в което това беше едно от най-лошите неща, които може да кажеш за някого.

Али също по този начин го назова и горила и още всевъзможни неща. Фрейзър цялостен живот мразеше Али, тъй като му сподели всичките тези неща, само че би трябвало да разберем, че това са бойните спортове. Това не е хубав бизнес, това е бойния бизнес. Това не беше първия път в който двама бойци се наскърбяват и няма да е последния.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР