Събитието на тези избори и фактическият политически край на Бойко

...
Събитието на тези избори и фактическият политически край на Бойко
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Слави Трифонов заема нишата, която Борисов овакантява

Събитието на тези избори и фактическият политически завършек на Бойко Борисов . Но в никакъв случай не би трябвало да се подценява опцията да възкръсне още веднъж. Защото се разсънва тъгата на гласоподавателя, защото той има несломима харизма. Той е политически цялостен, реториката му е безсрамна, той може доста в областта на творчеството на илюзии... Но има риск в действителност да загине, в случай че ръководството бъде прегледано в детайли “. Това сподели пред БНР доктор Николай Михайлов, политически анализатор, психиатър и богослов. 

Според него Слави Трифонов се е настанил в нишата, която Бойко Борисов е овакантил

„ Българската политика не може да мине без този вид човек. Бидейки манталитетно сходен с Борисов, има преимуществото да действа в неявяване. Той участва, като отсъства - нещо, което не е особено за българската политика. Той стои в сянка, тъй като е политически нечленоразделен . Повече от подозрително е, че той има хора, които могат да ръководят страна “. 

По думите му Българска социалистическа партия е „ херметически затворена в себе си групировка “

В предаването „ 12+3 “ доктор Михайлов добави: 

Борисов се бои от това да бъде ускорено дискредитиран . Бои се от това президентът да поеме самодейността за кабинет. Това са страшилища за Борисов. След изборите той изглеждаше полуразкаян, полуизплашен... В идната седмица през гласуването за парламентарен ръководител ще си дадем сметка за готовността да се консолидира този анти-Борисов избор... Този парламент има положителни вероятности да се изпокара. И не партия против партия, а човек против човек “. 

Д-р Николай Михайлов идват нестабилни, конюнктурни държавни управления

„ Идва мощен вход за целия ляво демократичен пакет на международната олигархия. Сега ще бъдем притиснати от администрацията на Джо Байдън и ще бъдем на фронтовата линия на съвсем психотичното опълчване с Русия “. 

Интервюто с д-р Николай Михайлов можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР