Събитието на седмицата се очертава да се случи днес и

...
Събитието на седмицата се очертава да се случи днес и
Коментари Харесай

Доц. д-р Александър Христов: „Има такъв народ“ няма политически опит и това си личи

Събитието на седмицата се обрисува да се случи през днешния ден и от това ще произтекат доста последствия, разясниха в студиото на радио София доцент доктор Александър Христов и Даниел Киряков от Центъра за разбори и спешни връзки. Те откроиха като главен проблем неналичието на връзка от страна на първата политическа мощ „ ИТН “.

„ След като няколко пъти специалисти повдигаха тематиката за потребността от разговор, стана ясно, че подобен разговор мъчно се реализира. „ ИТН “ няма политически опит и това си проличава “, сподели доцент доктор Александър Христов.

Изненадва упорството на Има Такъв Народ да ръководят страна, при изискване, че не са безспорен водач на изборите, разяснява Даниел Киряков.

„ Липсата на връзка ги слага в позиция да събират лайкове във Facebook и всички нас „ на тръни “ да разберем какъв ще е проектокабинета “, сподели Киряков.

Юристът Петър Илиев евентуално ще бъде предлагането на „ ИТН “ за министър-председател.

„ Биографията на хипотетичното предложение на Има Такъв Народ е забавна. Нормално е когато е една персона, която не е била известна до този миг, името ѝ да провокира такива реакции. Това е чисто информационен проблем “, означиха специалистите по връзка.

Те разясниха, че политическите партии нямат изгода от нови избори и засегнаха тематиката за политическия език.

„ Народняшкото отношение към гласоподавателите и българския народ ни е превзело навсякъде. Критичното ни мислене на моменти липсва “, сподели Даниел Киряков.

Той засегна и тематиката за имунизацията против Covid-19. По думите му, на напред във времето би трябвало да излизат медиците, които се основават на обстоятелствата, които се изнасят от Световната здравна организация. Трябва да се филтрират манипулационните изявления, които подкопават доверието във имунизациите, означи Киряков.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР