Събитието на годината, което продължи цели четири дни, а именно

...
Събитието на годината, което продължи цели четири дни, а именно
Коментари Харесай

Меган и Хари се измъкнаха тихо, принц Луи запуши устата на Кейт или всичко, което се случи под носа на кралицата на юбилея

Събитието на годината, което продължи цели четири дни, а точно платиненият празник на кралица Елизабет Втора, завърши. Нейно Величество отпразнува 70 години от началото на златната си епоха, като публично е първият монарх, управлявал цели седем десетилетия. И макар нежното си здраве, тя потвърди пред света, че мощният ѝ дух в никакъв случай не я напуща. А съгласно специалист по езика на тялото, през миналите четири дни, тя за пръв път е демонстрирала толкоз мощни страсти и е положила неимоверни старания, с цел да не пророни и една сълза.

 кралица Елизабет Втора

Елизабет Втора призна, че е почувствала "лек дискомфорт " след първия ден от тържествата, поради което пропусна благодарствената работа в петък, само че закри тържествата в неделя по най-красивия и възвишен метод. И точно тогава, наблюдавайки по какъв начин хиляди жители изпращат благопожелания към нея и я приветстват за достойния ѝ път като кралица и забележителна персона от балкона на Бъкингамския замък, едвам сдържала сълзите си. Според специалист по езика на тялото, единствено една единствена гримаса демонстрира задоволително изрично страстите на Нейно Величество в този популярен миг, а точно присвиването на очите ѝ. Макар и да го е направила несъзнателно, изражението ѝ подсказва, че това е доста сполучлив опит да сдържи сълзите си от благополучие. И въпреки всичко - светът не познава по-силна персона от нея и макар че мотивът за сълзите ѝ е щастлив, тя не би разрешила те да се стекат от очите ѝ пред целия свят. Експертът акцентира, че това е първият път, в който се четат толкоз мощни страсти на лицето ѝ.

 кралица Елизабет Втора

 платинен празник

Следващият любопитен факт от платинения празник на Нейно Величество, безспорно бе тихото изплъзване на принц Хари и Меган Маркъл, които имаха единствено една обществена изява в четирите дни. Херцозите на Съсекс даже не участвали на формалното тържествено закриване, а се качили на самолета за Калифорния още часове преди грандиозния концерт. И въпреки да демонстрираха уважението си към Елизабет Втора с визитата си в Лондон, по време на която срещнаха щерка си Лилибет с кралските ѝ родственици и доведоха сина си Арчи за пръв път от три години насам, те останаха съвсем тайно по време на всички публични събития за юбилея. С изключение на благодарствената работа, която кралицата бе принудена да пропусне, поради влошеното си здраве и те трябваше да съблюдават отдалеченост с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Но даже и тогава те нямаха никаква по-специална роля, както и на всички останали мероприятия по време на тържествения уикенд. На Меган и Хери несъмнено им бе показано, че те могат да бъдат само в сянка и никой не би им разрешил да приковат вниманието върху себе си. Особено когато Нейно Величество чества 70 години на трона. Също по този начин те не демонстрираха децата си пред британските жители и евентуално срещите им с останалите членове от семейството им са били само сред стените на замъка Уиндзор.

 Меган Маркъл, принц Хари

А в този момент да насочим погледа си към кралските наследници, които несъмнено съумяха да приковат вниманието върху себе си със своята неподправена детска наслада. И демонстрираха, че въпреки и да са се родили в най-известното кралско семейство в света, те са едни елементарни, чаровни малгучани. Тези думат важат най-вече за третото дете на Уилям и Кейт, принц Луи, който доскоро повече от месец навърши 4 години. А към този момент е толкоз обаятелен! И явно в него се заформя корав темперамент, защото по никакъв начин не се свени да запуши ушите си демонстративно, когато военните самолети изнасят шоу в небето в чест на кралицата и също по този начин по никакъв начин не се тормози да запуши устата на майка си, херцогинята на Кеймбридж, когато всички обективи сочат към него. Хубаво е да си дете, нали?

 принц Луи

 Кейт Мидълтън, принц Луи

Определено може да се каже, че Луи "обра токчите " с чара си и също по този начин, че той е от дребното кралски наследници, които показват толкоз доста страсти с лицето си, до момента в който сестра му принцеса Шарлот и брат му принц Джордж са надалеч по-пестеливи откъм детски прояви. А единственото, което може светът да му пожелае, е постоянно да остане толкоз харизматичен и неналожителен.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР