Събитието Кариера и живот – защо в България?“ в Лондон

...
Събитието Кариера и живот – защо в България?“ в Лондон
Коментари Харесай

Броени дни остават до най-големия кариерен форум за българи в Лондон

Събитието „ Кариера и живот – за какво в България? “ в Лондон се трансформира в най-големия конгрес за българи в чужбина още преди да е почнало. От платформата Bulgaria Wants You публично оповестиха, че свободните места в залата са изчерпани и преустановиха приемането на регистрации. Безплатнoто събитие ще се организира на 2 април в британската столица, а негов самобитен хазаин е Негово Царско Височество Кирил, Княз Преславски и Херцог Саксонски. Именно той ще приветства първи гостите в залата и формалните лица. Очаква се над 1000 българи да посетят кариерното ревю, проведено от Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Благодарен съм, че сме съумели да спечелим доверието на хората зад граница, както и че те, също като нас, имат вяра, че в България имаме бъдеще и можем да бъдем щастливи вкъщи. Всичко зависи от личната ни воля и разпоредителност, а платформата Bulgaria Wants You ни дава право на избор и осведоменост. Огромният интерес към нашите срещи онлайн още един път ни демонстрира, че има смисъл да продължаваме да работим за огромната ни цел. Благодаря “, разяснява Андрей Арнаудов.



Форумът ще бъде подсилен и от бизнеса, чиито представители ще описват за кариерните благоприятни условия в България и за свободните работни позиции в техните компании. Участие ще вземат най-отговорните работодатели в страната, чиито условия на труд и стопански тласъци са на европейско равнище.

За нас е същинска чест и самопризнание, че над 20 компании се включиха в събитието ни в Лондон, а принц Кирил Сакскобургготски одобри поканата да бъде част от него. Сигурни сме, че неговото наличие ще придаде спомагателна стойност на форума и откровено му благодарим, че припозна нашата идея като своя “, споделя Иван Христов.

Специално за събитието на Bulgaria Wants You в Лондон ще дойдат и футболистът Димитър Бербатов, както и първият български артист с Оскар – Димитър Маринов. Двамата ще се изявят като лектори на сцената паралелно до топ бизнесмени и мениджъри на интернационалните компании.

Economic.bg е медиен сътрудник на кариерното събитие.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР