Събев заяви, че превозвачите били използвани, за да падне правителството

...
Събев заяви, че превозвачите били използвани, за да падне правителството
Коментари Харесай

Събев нямало да допусне камионите в София: Да слязат от танковете и да отидат пеша

Събев съобщи, че превозвачите били употребявани, с цел да падне държавното управление
Транспортният министър Събев видя предумисъл в готвения митинг на превовачите в сряда. „ Драги сътрудници, вие сте употребявани да вдигнете температурата на напрежението, тъй че държавното управление да падне ”, сподели той пред бТВ. По думите му те са употребявани от „ петата колона “ - хората, които нямат интерес България да бъде самостоятелна от съветските енергоносители и да има своя лична политика.

Той настоя за оставките на Милтенова и Арабаджиев, тъй като те били „ политически емисари, които употребили като пушечно месо водачите ”. Те били и емисарите на „ петата колана ”, които не желаят България да бъде самостоятелна.

Събев даде да се разбере, че няма да пусне камините в София на митинга в сряда. 

„ Камионите нямат работа в София ”, сподели той като даде за образец рейсовете. Поясни, че било в прорез със закона.

„ Да слязат от танковете и хората да видят, че са 100 индивида. Ако са повече – ще са равни на един протест на „ Възраждане ”, съобщи той с усмивка той.

Събев се съобщи, че са първите, които са споделили, че повече няма да сме васали и че заемаме нашия път на самостоятелност.

Това бил моментът – „ започнаха всеобщи митинги, започнаха всеобщи ходения по малките екрани на така наречен политически анализатори, които защитаваха позицията, че България би трябвало да остане подвластна от Русия. На фона на това превозвачите бяха употребявани и те търсеха мотив. Изведнъж – не повече от 30 дни след 24 февруари те започнаха да се изнервят и да стартират да ескалират техните претенции ”, сподели още той. Събев опита да се оправдае, че имало ограничения, които обаче никой не знае какви са.

„ Цените на горивата и предлагането за понижен 50% данък е единствено мотив, с цел да блокират страната. Така да затруднят работата на държавното управление и то да падне. Тогава се връщаме към варварския си интервал ”, разясни министърът.

Събев не пропусна да се похвали, че „ знаел по какъв начин да работи ” и Петков решавал дали да той да подаде оставка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР