С всяка изминала година в класа на автомобилите с повишена

...
С всяка изминала година в класа на автомобилите с повишена
Коментари Харесай

Най-очакваните джипове на пазара

С всяка минала година в класа на колите с нараснала проходимост става все по-горещо. Всички автомобилни компании обръщат внимание на така наречен всъдеходи, тъй като известността им непрестанно пораства. Изложението във Франкфурт значително ни подсказа какво да чакаме в този сегмент. Иновациите, които предстоят да се появят по пътищата са доста, а за най-интересните от тях ще ви разкажем в този момент.

Mercedes G-Klasse

 В интернет пространството към този момент се появиха шпионски фотоси на новата G-Klasse. Очакванията са колата да се появи на бял свят в цялостния си искра още до края на годината. Екстериорът няма да претърпи радикални промени, структурата още веднъж ще е на рама, само че предното окачване ще е без значение. Всички мотори ще са снабдени с турбокомпресори.

Dacia Duster

 Новият Duster бе най-значимата премиера във Франкфурт, що се отнася до бюджетни серийни коли. Външният тип на колата е изработен от българин, а платформата В0 е съществено модифицирана. Габаритите са нарастнали, само че все още румънците не плануват седемместна версия. Салонът е по-просторен и по-комфортен, а материалите и самата сглобка са на много по-високо равнище.

Volkswagen Touareg

 Във Франкфурт експертите от Волфсбург демонстрираха кросоувъра T-Roc, само че тук си приказваме за същински коли с нараснала проходимост. За това ще обърнем внимание на новия Touareg, който се чака да бъде показан пред аудитория още до края на тази година. Той ще се прави на платформата MLB Evo и ще разполага с шестцилиндрови дизелови и бензинови мотори, както и с хибридна версия.

Audi Q8

 Моделът към този момент беше засечен от папараци без камуфлаж, от което следва да се допусна, че той ще бъде показан публично напълно скоро. Платформата е същата като на Q7, а двата първокласни всъдехода разполагат и с идентични мотори и едно и също междуосие. Основната разлика ще е в купеобразната форма на Q8. На пазарите Q8 ще се появи през идната година.

BMW X7

 Дизайнът на прототипа е противоречив и кривва много от стилистиката на останалите баварски модели. Автомобилът има внушителна предна част с големи осмоъгълни бъбреци, а линията на прозорците е на практика равна. Очаква се серийната версия да е много сходна с концепцията и да се появи при започване на идната година. Не е изключен и голям V12 под капака на X7.

Lamborghini Urus

 Концепцията е реалност от дълго време, само че от Lambo към момента се бавят с премиерата на серийната версия. Според слуховете обаче, тя ще се състои още до края на годината, тъй като в последните месеци експертите от компанията много интензивно тестват своя първи кросоувър (да не се бърка във всъдехода LM002) на трасето в Нюрбургринг. Най-вероятно Urus ще се появи с четирилитров V8 битурбо мотор с мощ 640 коня.

Porsche Cayenne

 Външно Porsche Cayenne 2018 е издигнат на напълно нова платформа. Иновацията е повишена на дължина, като към този момент е 4 918 мм. Стартът на продажбите на Porsche Cayenne 2018 ще стартира единствено с два бензинови елемента. Те са V-образни шестцилиндрови. Трилитровият турбомотор ще има налични 340 конски сили, а този с размер от 2.9 литра ще е екипиран с два турбокомпресора и ще разполага с 440 коня.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР