С всеки изминал ден, нивото на импровизация в домашни условия

...
С всеки изминал ден, нивото на импровизация в домашни условия
Коментари Харесай

Новак Джокович и тиганът, който стана ракета

С всеки минал ден, равнището на импровизация в домашни условия измежду тенисистите става все по-голямо. А ние, като фенове, все по-често си задаваме въпроса - кой сподели, че тениса не може да се практикува у дома?

Това потвърждава международният номер 1 - Новак Джокович. Сърбинът показа видео в обществените мрежи, като го озаглави – " Състезанието в никакъв случай не стопира ". Той сподели на почитателите си по какъв начин се играе тенис в домашни условия, а опитът му се оказва много сполучлив.
Вижте тази обява в Instagram.
Competition never stops #tennisathome Такмичење није престало

Публикация, споделена от Novak Djokovic (@djokernole) на Мар 31, 2020 в 1:41 PDT

Новак Джокович извежда предизвикването за тенис вкъщи на напълно ново равнище. Световният номер 1 от дълго време се потвърдил като занаятчия с ракета. Но в този момент той влага творчество и досетливост и с тиган в ръка!

Заради разпространяването на ковид мачове няма да се играят най-малко до 7 юни, само че това не пречи на сърбина да поддържа висока спортна форма, с цел да продължи с успехите, когато сезонът бъде възобновен.

За задачата Ноле си е направил и " мрежа " от 2 стола и диван. Личи си, че атрактивните отигравания липсват на сърбина. В домашни условия той съумява да ги повтори - излизания на мрежата, подавания зад тила и нападателни ретури. Накрая има и победител!

Новак ликува по този начин, като че ли е спечелил поредна купа от Големия шлем след тежък петсетов мач! Каква ли е премията? Може би да измие тиганите? Или пък да сготви нещо вкусно за цялото семейство? Трябва да попитаме брачната половинка му Йелена.
Джокович и жена му подаряват на Сърбия 1 млн. евро за здравно съоръжение Световният номер 1 се включи в битката с ковид
Няколко пъти семейство Джокович приканиха своите почитатели в обществените мрежи да си останат вкъщи. Ноле и Йелена оповестиха, че ще дарят и 1 млн. евро за закупуване на нужно здравно съоръжение в Сърбия. В момента в родината на тенисиста записаните случаи на инфектирани с ковид са 900, а умрелите са 23-а.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР