С водосвет и помазване на три здрави камъка, които ще

...
С водосвет и помазване на три здрави камъка, които ще
Коментари Харесай

Три благословени камъка ще носят късмет на МЛАДОСТ, новата сграда на ЯВОР АД във Варна

С водосвет и помазване на три здрави камъка, които ще бъдат сложени в основата на градежа, беше направена първата копка на новата постройка на инвеститорската компания ЯВОР АД, която ще носи името МЛАДОСТ. Тя ще е ситуирана в дворно място с повърхност 5252 кв. м и е с общо РЗП 17382 кв. м., от които 13128 кв. м. – надземно и 4254 кв. м – партер. МЛАДОСТ е ситуирана в сърцето на едноименния варненски квартал, в съседство с медицинския център и учебно заведение „ Гео Милев “.



Обяснението за ритуала с камъните е, че по този начин ще се измоли благословията на Всевишния за отбрана от естествените стихии, тъй като както Божия дом, Църквата, е построена върху постоянна духовна основа, по този начин и домовете на хората би трябвало да съдържат благословия в темелите си.



Кметът на регион „ Младост “ Христо Христов, който имаше достойнството да разбие бутилката шампанско в кофата на багера преди първата копка, също изрази убеденост, че новият градеж ще е здрав и резистентен. Неговите доводи обаче не бяха вярата и вярата, а опита от досегашните обекти на ЯВОР АД, построени с най-високо качество.



„ Благодаря на компанията, че продължава да строи в регион „ Младост “ и да го разкрасява, както и за всичко останало, което прави за квартала “, сподели Христов и авансово честити на новодомците, които ще са щастливи да живеят на това място.



Бъдещата постройка МЛАДОСТ ще се състои от две жилищни секции, едната с два входа, надлежно на осем и девет етажа, другата е на седем етажа с един вход, сред тях е ситуирана административна постройка на шест етажа. На партера на жилищната част са ситуирани четири търговски пространства, планувани за магазини, които са продадени.



В сутеренното равнище ще има 112 бр. закрити паркоместа и 61 бр. мазета.

За улеснение на всички живеещи и гости са планувани още 55 външни паркоместа.

Общият брой на жилищата е 122:

Двустайни жилища - 65 бр. със „Задгранични паспорти" (отдел на МВР) от 53 кв. м. до 58 кв.м.

Тристайни жилища –55 бр. със „Задгранични паспорти" (отдел на МВР) от 68 кв. м. до 78 кв.м.

Четиристайни жилища – 2 бр.

На уеб страницата на Явор АД има изчерпателна информация за определените материали и технологиите, които ще бъдат приложени в построяването на постройката. За следващ път Явор АД ще потвърди своят професионализъм и неотстъпчивост към висотата на качеството.

Строителството на Сграда МЛАДОСТ се чака да завърши за към 18 месеца. Продадени са 80% от  жилищата. Към момента за продажба са останали 28 жилища с удобно ревю.

Вече 15 години ЯВОР АД, стои твърдо на пазара за недвижими парцели с безукорен престиж и известност. ЯВОР АД е капиталова компания, част от ИНТЕРКОМ ГРУП – водеща компания в народен мащаб за произвеждане и търговия с железни произведения, с над двадесетгодишна история. Като гаранция, че новият обект ще отбрани престижа, граден с толкоз труд, при първата му копка лопатите хванаха и шефовете на ИНТЕРКОМ ГРУП инж. Павлин Николов и Светослав Миладинов, както и изпълнителният шеф на  ЯВОР АД Мирослав Манолов.

В последните две години Явор АД построи четири жилищни здания с общо РЗП 30000 кв. м. Сгради Опал и Ахат са въведени в употреба, а ЖК БРИЗ ПАНОРАМА и Сграда Явор са с Акт14 и ще бъдат приключени до края на годината. Всички жилища са продадени, като се изключи дребна част от БРИЗ ПАНОРАМА, където има удобни тристайни жилища на промоционални цени.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР