С влизането на Благой Георгиев в Сървайвър всички съчувстваха на

...
С влизането на Благой Георгиев в Сървайвър всички съчувстваха на
Коментари Харесай

Шокиращ обрат: Докато Благой се поти в Сървайвър, жена му се радва на ухажор! (ВИЖ ТУК)

С влизането на Благой Георгиев в " Сървайвър " всички съчувстваха на " горката " му жена и й " стискаха палци " да не се трансформира в рогоноска. Знаем, че на Джизъса не са му доста мощни ангелите, а и в риалитито е на ръка разстояние от някогашната си държанка Татяна.

Днес обаче стана ясно, че е настъпил непредвиден поврат. И вместо Благой да изневери, да не се окаже, че Полинка му е турила рогата?!... Навръх 8 март Полина Спасова се похвали в нета с букет, който е получила като подарък от неизвестен любовник.

Е, неизвестен е към момента за почитателите й и за нас, само че вероятността тя да е наясно тъкмо от кого са, е голяма. Някои допуснаха, че това е самият Благой, който ги е поръчал авансово, само че в случай че бяха от Георгиев, Полина нямаше да се поколебае да му благодари обществено и да напише името му. Нещо, което не се случи.

Фенове на Благо не стопират да се кикотят и да допускат настъпването на Видовден за него, когато той ще се окаже в ролята на рогоносеца. Било му ред, пък и му се полагало, разясняват зевзеци.

" Ти да видиш подбив тогава... Но след толкоз доста женоря, които е разплакал този хубавец, никой няма да упрекна една от тях, че е побързала и го е сюрпризирала първа ", шушукат из мрежата.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР