С влизането на България в еврозоната отпадат регулаторните функции на

...
С влизането на България в еврозоната отпадат регулаторните функции на
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Никой не споменава, че с влизането на България в еврозоната отпадат регулаторните функции на БНБ по отношение на банковия сектор - Топ новини

С влизането на България в еврозоната отпадат регулаторните функционалности на Българска народна банка във връзка с банковия бранш! Това никой не го загатва.

Чуждите банки, които имат лиценз и оперират у нас държат спестяванията ни и сега не могат да ги трансферират към банката майка. Когато станем член на еврозоната това ограничаване ще отпадне и парите на българския народ и бизнес ще запушат финансови дупки другаде. Това е. Не е толкоз комплицирано – следващия колониален обир.

От дуга страна, на база отдадените заеми или другояче казано дълг, ще могат да напечатат още фиатни пари – с две думи с нас еврозоната ще удължи мъката си още малко и ще даде на финансовия умозрителен капитал някаква пролонгация. Междувременно властелините на финансите ще натъпчат още пари в данъчните убежища и радостната дългова въртележка радостно ще се повърти още някой и различен месец.
Това несъмнено ще се случи за сметка на народа ни!

Страхил Ангелов, Facebook

С влизането на България в еврозоната отпадат регулаторните функционалности на Българска народна банка във връзка с банковия бранш! Това никой не…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР