С въвеждането на тол системата се предвижда и създаване на

...
С въвеждането на тол системата се предвижда и създаване на
Коментари Харесай

Шофьори! Въвеждането на бъдещата тол система ви готви много приятна изненада

С въвеждането на тол системата се планува и основаване на нови типове винетки – ежедневни и тридневни да вземем за пример. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков пред bTV. Той съобщи, че упоритостта на ведомството е в края 2018 година тол системата да бъде внедрена и да проработи, а още първата година от постъпленията АПИ да има запас от съвсем 1 милиарда лева Екологията не изключва строителството, както и строителството и вложенията също не изключват екологията. Лошо е да плашим обществото със спекулативни и манипулативни тези, които звучат апокалиптично, сподели Нанков във връзка построяването на автомагистрала „ Струма” в частта й през Кресненското дефиле.

По думите му в публичните разисквания няма нито един сериозен мотив за това какъв да е предпочитан вид за автомагистралата. Трябва да подсигуряваме освен оцеляването на биологичните типове, само че и на минаващите по автомагистралата, уточни Нанков.

По мотив публичните поръчки в сектора той съобщи, че огромните публични поръчки главно се печелят от огромни компании и в последните 10 години има диверсификация на строителните компании, които извършват огромни обекти и планове

Нанков заяви, че има четирима освободени чиновници за корупционни практики във ведомството, а неговото име е било употребявано за практикуване на въздействие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР