„С Валери Симеонов много дълго коментирахме тази тема. И аз

...
„С Валери Симеонов много дълго коментирахме тази тема. И аз
Коментари Харесай

Марешки: Аз съм като Навални

„ С Валери Симеонов доста дълго коментирахме тази тематика. И аз се дърпах поради свадите около Красимир Каракачанов към паспортите, с харчовете за самолети, с задържаните му министри. Дърпах се да вземем в обединението Каракачанов, а Валери Симеонов до последно държеше и настояваше той да бъде дружно с нас”. Това съобщи водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки в студиото на „ Неделята на NOVA”.

Той имал подозрение до каква степен обединяване с Каракачанов би било потребно за обединението поради корупционни кавги, свързани с Вътрешна македонска революционна организация.

„ Валери Симеонов споделяше - по-добре да сме повече и настояваше до последно. Когато Каракачанов самичък се отписа от обединението, незабавно направихме това, за което приказваме над година”, добави Марешки.

Той разяснява и поисканата преди време от него оставка на Симеонов. „ Така е, и какво от това. Всеки си прави неточности, ние не сме някаква тирания. Когато се направи неточност, ние критикуваме”, аргументира се водачът на ВОЛЯ.

По думите на Марешки, дружно с Валери Симеонов, са загърбили егото си и са създали коалиция, с цел да дадат късмет на хората да гласоподават за партии и обединения, които мислят за обществото, а не за партийния си интерес.

„ Когато се срещахме и говорехме - в никакъв случай не ме е питал за обидите. Попита ме за корупцията”, добави Марешки.

Относно ареста на съветския опозиционер Алексей Навални водачът на ВОЛЯ сподели: „ Аз съм в същата позиция като Навални. Аз съм политик, който е нападнат поради политическите си визии. Кой в България е Навални. Кого нападат по тази причина, че се явява в политиката и оказва помощ на хората”.

Той прикани министър председателят Бойко Борисов да се разгласи и в негова отбрана. „ Трябва да има пълноправие. Считам, че правораздаването би трябвало да си свърши работата, както в моя случай, по този начин и в този с Навални”, съобщи Марешки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР