с. Цонево. Служителите на ДГС-Цонево отбелязаха Седмицата на гората, като

...
с. Цонево. Служителите на ДГС-Цонево отбелязаха Седмицата на гората, като
Коментари Харесай

Служителите на ДГС-Цонево отбелязаха Седмицата на гората

с. Цонево. Служителите на ДГС-Цонево означиха Седмицата на гората, като залесиха фиданки в двора на териториалното отделение, оповестиха от пресцентъра на СИДП . По-късно през днешния ден горските залесиха липи, явор и иглолистни дръвчета в двора на детска градина „ Пролет “ в село Цонево.

В момента в образователното заведение се строи ново крило и преподавателите са поискали дружно със постройката да порастват и младите фиданки, които след време ще хвърлят сянка върху класните стаи и спалните пространства на дребните възпитаници.

Горският възпитател на стопанството Даниела Янакиева сподели, че в залесяването не са взели участие деца, поради високата заболеваемост от Коронавирус 19 в страната и наложените ограничения, които целят запазване на живота и здравето на хората.

Надявам се пандемията да отшуми още тази година, с цел да можем да продължим работата си умерено и да честваме Седмицата на гората по този начин, както сме привикнали – с доста деца и другари, които обичат гората като нас, показа Даниела Янакиева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР