С цел да осигури спокойствието и комфорта на клиентите по

...
С цел да осигури спокойствието и комфорта на клиентите по
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение удвоява дежурните екипи за Коледа и Нова година

С цел да обезпечи спокойствието и комфорта на клиентите по време на идните коледни и новогодишни празници „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД лимитира плануваните спирания на електрозахранването от 08.00 часа на 20 декември 2019 година до 08.00 часа на 07 януари 2020 година

 

На Коледа и Нова година за сигурността на електрозахранването в Западна България ще се грижат 150 спешни екипа. В случай на изключителни условия и тежки метеорологични условия компанията може да активизира общо 400 екипа. Те са снабдени с всички нужни материали и съоръжение, както и с уместно защитно работно облекло за работа при тежки зимни условия. На разположение е съвременна профилирана техника включително 300 проходими спешни автомобила, 125 броя профилирана техника – кранове, багери и други, 12 броя АТВ машини с спомагателни вериги за сняг, 12 моторни шейни, 50 автовишки, 10 автокрана, 10 багера и неповторима високопроходима верижна машина. Създадена е организация при нужда да се наема профилирана техника и от външни компании.

 

През идните празнични дни чиновниците на „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД ще регистрират електромерите по прелиминарен график, тъй че да бъде обезпечено спазването на законоустановения 31-дневен интервал на отчитане. Тези, които няма да могат да обезпечат достъп до средствата да комерсиално премерване, имат опция сами да заявяват показанията им на денонощната телефонна линия 0700 10 010, на имейл [email protected] или в секцията „ Електронни услуги “ на уеб страницата www.cez-rp.bg.

 

 

Пресцентър на ЧЕЗ България

е-mail: [email protected]

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР