С този бързо развиващ се и непрекъснато променящ се свят

...
С този бързо развиващ се и непрекъснато променящ се свят
Коментари Харесай

Тъжни и депресирани: смазват ли психически политическите и социалните сътресения младите американци?

С този бързо разрастващ се и непрестанно изменящ се свят надали е изненада, че младежите са изправени пред голям стрес, водещ до меланхолия които за жалост рефлектират към домашно принуждение или даже. В тази обстановка политическата рецесия, обхванала като че ли целия свят и всяка страна на всеки континент, несъмнено в допълнение накланя везните в отрицателен проект.
В тази публикация считаме да разгледаме главните опорки, които се смятат за " виновници " за положението на младежите в Америка.
 

Паник офанзиви и меланхолия
Едва ли можете да предположите какъв брой огромен е каузи на младежите, които са докладвали приемане на паник офанзиви и меланхолия. Всички сме чували какъв брой жертви вземат злополуките по пътищата и воините, само че какъв брой от вас са наясно, че сега в Съединени американски щати.
Много от тинейджърите споделят, че обмислят самоубийство, само че казусът може би се корени и в обществените мрежи, които непрекъснато демонстрират блестящия живот на другите, до момента в който тези младежи търсят себе си. Социалните мрежи подвигат упованията за живота до небесата, а всеки един от нас знае, че тези упования са прекомерно нереалистични, само че пък елементарно могат да смажат самочувствието на един младеж.
В логиката на психиката се появи едно нарицание на обстановката - боязън да не пропуснем нещо, или така наречен FOMO. Постоянното рефрешване на началната страница във Facebook, проверяването на Месинджър, всичко това води до меланхолия, в случай че те не открият това, което чакат да видят. И в случай че това е рецепта за една злополука в главата на младежа, прибавете към нея заплаха от нуклеарна злополука, трета международна война, студена зима - светлина в тунела? Едва ли я виждат.

 
Затлъстяване
 

 
Колко постоянно сте чували израза? Според Центъра за надзор и предварителна защита на заболяванията към 20% от американците са с наднормено тегло. Проблемите със съня, забързаното всекидневие, депресията в случай че желаете - всичко това ни насочва единствено към едно - големи количества храна, с цел да мислим за нея, а не за проблемите.
С струпване елементарно виждаме с изключение на килограмите, променената фигура и много по-трудното нанагорнище на стълбите, младежите внезапно утежняват здравословното си положение, имат диабет, сърдечни болести и високо кръвно на нелогично ранна възраст. Само в случай че се замислим за резултатът на пеперудата, един напълнял юноша провокира насмешка от съученици, което може да прерасте в кавга на учебно заведение, тормоз, меланхолия... Наднорменото тегло оказва голямо въздействие и върху ставите, като е изчислено, че всеки непотребен кг тегло тежи 9 пъти повече на ставите.
 
Тормоз
Когато кажем младежи, постоянно можем да се сетим за принуждение, насмешки, закачки и тормоз. Знаете какъв брой доста филми за гимназията има - във всеки един от тях " готините хлапета " тормозят по-затворените си съученици. Е, това не е художествена небивалица, случва се доста постоянно.
 

 
В новия век и ерата, в която живеем обаче и тормозът е изменен, към този момент можем да приказваме за. Много от младежите прекарват огромна част от времето си онлайн, като по този метод стават лесни цели за офанзива. Тя обаче въобще не е лимитирана единствено до обществените мрежи, макра че там има най-силно поле за удар под кръста, защото голяма публика за малко време може да види видео сили фотография с унижението на един човек, което просто може да бъде смазващо за него. А може ли да бъде спряно това? Учителите са лицата, които управляват дейностите на подрастващите, само че те нямат цялостна власт над мобилните устройства, нито противопоставяне против потреблението им. А и да бъдем почтени - тормозът не е стеснен до времето, когато някой е на учебно заведение, даже в противен случай - доста постоянно това се случва отвън часовете.
 
Проблеми в политиката
Младите доста рядко пропущат да виждат нещо, което се случва към тях. Но също по този начин те и не обичат да споделят нито мнението си, нито възгледите си, нито желанията си. Успех с това да разберете коя политическа партия поддържат и кого считат за сполучлив посланик. С тази потайност не е по никакъв начин мъчно да ви убегне една проблематична политическа конюнктура, която просто потиска младите и ги затваря в тях самите.
Основният фактор, отдалечаващ младите американци от политиката в действителност се корени в самата нея, или по-скоро бездействието на политиците към честите офанзиви с оръжие в учебните заведения и неналичието на устойчиви политики за бъдещето. Престижният университет Харвард пусна анкета измежду младите си студенти, чиято съществена цел бе да разбере настройката им по отношение на политиката, а резултатът беше стряскащ - мнозина въобще не имат вяра, че политиците могат да решат какъвто и да е проблем или да реализират каквато и да е цел. 
Интересен и в същото време занимателен факт е, че директно по-късно допитване, Върховният съд на Съединени американски щати реши да анулира конституционното право на аборт, което предизвика отрицателна реакция в близо 70% от младежите, доказвайки това, че политикате не трансформира това, което младите желаят. Питате се къде е смешната част? Ами това решение имаше за цел да накара повече младежи да гласоподават, наподобява обаче отблъсна огромна част от тях.
 
 
Изображение от в
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР