С това, че давате и последните ни ракети ли подобрявате

...
С това, че давате и последните ни ракети ли подобрявате
Коментари Харесай

Гуцанов към управляващите: След вас няма да остане и камък върху камък в България

„ С това, че давате и последните ни ракети ли подобрявате националната сигурност, уважаеми ръководещи от сглобката? По този метод разбивате и последното останало от Българската войска. “

Така се обърна към ръководещото болшинство в Народното събрание националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов.

От трибуната на Народното събрание той напомни, че преди две седмици се е приело друго решение: „ Отворихте българските хранилища и дадохте оръжията, които са вътре. Че вие даже не знаете броя на складовете, камо ли какво има вътре и го дадохте. Сега по същия метод подписахте даването на ракетите. Дайте да закрием и Министерството на защитата. Какъв е смисълът от него, когато 4-5 народни представители се подписвате като селски кметове? Дори не питате хората, които схващат от тази материя “, съобщи на депутатите от сглобката социалистът.

И ги прикани да си отдръпват предлагането за изпращане на ракети на Украйна. „ И хора, които не схващат нищо от Българска войска и въоръжения, да престанат да се подписват за личната си индулгенция. Министърът на защитата Тагарев да влезе в тази зала почтено със своята оставка в ръце, тъй като това е единственото избавление. А вие, господа ръководещи, колкото по-бързо слезете от власт, толкоз по-добре. След вас няма да остане и камък върху камък в България “, заключи Борислав Гуцанов.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР