С тази опростена и лесна за използване програма ще можете

...
С тази опростена и лесна за използване програма ще можете
Коментари Харесай

DearMob – бекъп на iPhone, лесно и без iTunes

С тази опростена и лесна за потребление стратегия ще можете безпроблемно да вършиме бекъп и да трансферирате файлове сред iPhone/iPad и компютри Mac или PC

DearMob iPhone Manager дава отговор на потребностите от елементарно и несъмнено ръководство на iOS файловете

iPhone е най-популярният смарт телефон в света. Потребителите на епълския флагман имат отлични благоприятни условия за основаване и прилагане на развлекателно наличие, включително фотоси, видео и музика, както и на голямо многообразие от приложения. Налице са обаче и някои неудобства в работата с медийните файлове и приложенията, заради ограничавания във фирмения програмен продукт iTunes – колкото и добър и модернизиран да е той.

Така да вземем за пример, с iTunes няма да можете да инсталирате приложения, налични отвън App Store, без така наречен джейлбрейк. Освен това не бихте могли да експортирате електронни книги от iPhone/iPad към Mac/PC, а единствено да ги импортирате благодарение на iTunes. Проблеми при бекъпа основава и iTunes DRM отбраната на медийните файлове.

Потребителите на iPhone евентуално са затруднени и при прекачване на контактите от остарял на нов Apple смарт телефон, защото добавяните нови контакти не се записват в сим картата. Известни са също рестриктивните мерки на iTunes/iCloud в сторидж пространството за бекъп на файлове и данни.

И най-много, с цел да се усещат по-комфортно със своите устройства и наличието в тях, потребителите на iPhone/iPad се нуждаят от лесна за потребление и гъвкава опция на iTunes при постоянно срещаните интервенции за бекъп (резервно съхранение) и прекачване на файлове – видео, музика, фотоси и други – сред мобилното iOS устройство и компютри, било то Mac или Windows PC.

Алтернативата на iTunes

И тук на помощ идва DearMob iPhone Manager – програмен продукт, който дава отговор на потребността от елементарно и несъмнено ръководство на iOS файловете, като в същото време предлага и редица спомагателни благоприятни условия за потребителите на iPhone/iPad. С тази стратегия ще можете по най-удобния метод да вършиме бекъп и да трансферирате файлове сред iPhone/iPad и компютри Mac или PC, без да ползвате iTunes и надлежно да избегнете неговите ограничавания.

DearMob iPhon Manager предлага банален бекъп на фотоси, видео, музика и файлове плюс редица спомагателни благоприятни условия

Програмата предлага гъвкави благоприятни условия за ръководство, бекъп и трансфер на видео, музика, фотоси и други файлове с висока скорост. Така да вземем за пример, тя поддържа внос и износ на фотоси от и към компютри, като 100 фотоси с 4К резолюция могат да се трансферират единствено за 8 секунди сред iPhone/iPad и компютъра, при опазване на истинското качество. Нещо повече, ще можете да преглеждате фотосите в HEIC формат на компютър, както и да ги обръщате и експортирате в JPG формат.

DearMob iPhone Manager е извънредно потребен инструмент и при боравенето с видео. Програмата разрешава трансфер на видео към iPhone/iPad за гледане офлайн когато и да е и поддържа една неповторима опция – трансфер и конвертиране на 8К видео! Предвидена е и функционалност за автоматизирано завъртане на видеото на 90% за пълноекранно прекарване на смарт телефона или таблета. iOS мениджърът компресира огромните видеа с до 50%, разпознава видео кодеците и конвертира неподдържаните от iPhone формати.

Тази стратегия е и музикален управител – един инструмент за всички потребности. Тя поддържа двупосочна синхронизация сред смарт телефона и компютъра при доста висока скорост, като импортира и не-iTunes песни в iPhone/iPad. В допълнение, софтуерът разрешава редактиране, експортиране, прибавяне и заличаване на плейлисти, основаване и трансфер на рингтонове за iPhone. Програмата също по този начин конвертира автоматизирано недружелюбните към Apple формати като OGG, FLAC, WMA, WAV и други в безпроблемните MP3/AAC.

DearMob iPhone Manager ще ви разреши да извършите цялостен бекъп с един клик на данните от iPhone/iPad на Mac или Windows компютри и надлежно да ги възстановите също толкоз елементарно. Това е изключително потребна алтернатива, когато заменяте остарялото си i-устройство с ново и се постанова да прехвърлите данните към него, както и в случаи, че загубите смарт телефона си, или пък той се повреди.

Програмата криптира надеждно бекъп данните с логаритми AES 256 бита, RSA 1024 бита, PBKDF2 и Argon2, като прибавя спомагателен пласт за сигурност с ключова дума – данните ще могат да се декриптират единствено при въвеждане на правилната ключова дума. Ценно преимущество на програмата е способността й за бекъп и възобновяване на определени файлове , без да се изтриват истинските данни.

DearMob iPhone Manager включва и редица други потребни благоприятни условия. Такива, да вземем за пример, са функционалностите за бекъп и трансфер на контакти, електронни книги, текстови известия и ръководство на календара, инсталиране на приложения отвън App Store без нужда от джейлбрейк. Интересна е също опцията за потребление на iPhone като USB флаш диск за предпазване и шерване на всевъзможна информация.

Не на последно място този програмен продукт преодолява iTunes DRM отбраната – задоволително е да натиснете бутона „ Decode ”, с цел да свалите DRM ограничаването и безпроблемно да запишете медийния файл от iPhone/iPad на компютър.

Как да създадем елементарно бекъп на iPhone

Независимо дали желаете да поддържате работата на остарелия си iPhone или да преминете към ново i-устройство, бекъпът на данните е мощно целесъобразно деяние. А това може да стане елементарно и несъмнено с DearMob iPhone Manager без iTunes – по-удобно, по-гъвкаво и безпроблемно. Ето процедурата за бекъп на файловете от iPhone/iPad на Windows компютър в няколко стъпки:

За да ползвате опциите на програмата, свържете iPhone към компютъра с USB кабел

Най-напред, несъмнено, би трябвало да си свалите програмата – гратис от уеб страницата на разработчика – и да я инсталирате на компютъра си, което няма да ви отнеме повече от две-три минути.

Пълен бекъп на iPhone данните на компютър :

Стъпка 1: Свържете iPhone към компютъра с USB кабел.

Стъпка 2: Натиснете „ Trust This Computer ” от екрана на iPhone.

Стъпка 3: Пуснете DearMob iPhone Manager и натиснете „ Backup ”.

Стъпка 4: Кликнете на „ Backup Now ” и ще получите цялостния iPhone бекъп файл.

С няколко клика можете да копирате фотосите от iPhone на компютър

Бекъп на iPhone фотосите на компютър

Стъпка 1: Пуснете DearMob iPhone Manager и кликнете на „ Photo Transfer ” в основния интерфейс.

Стъпка 2: Изберете фотосите, които желаете да копирате на компютъра.

Стъпка 3: Натиснете бутона „ Export ”, с цел да извършите бекъп на определените iPhone фотоси, без да ползвате iTunes.

Бекъп на iPhone музика на компютър

Стъпка 1: Пуснете DearMob iPhone Manager и кликнете на „ Music Manager ” в основния интерфейс.

Стъпка 2: Изберете песните/плейлистите за прекопирване на компютъра.

Стъпка 3: Кликнете на бутона „ Export”, с цел да копирате iPhone песните, без да ползвате iTunes.

DearMob iPhone Manager разрешава и елементарно прекопирване на песни от iPhone на компютър

Разбира се, по същия елементарен метод можете да възстановите назад файловете от компютъра на iPhone или iPad – с няколко клика, както и да извършите бекъп и възобновяване на други видове файлове и данни, включително видео, известия, контакти и така нататък

Безплатно събаряне

Можете да се възползвате от преимуществата на програмата DearMob iPhone Manager гратис. Актуалната версия 3.4 е налична за събаряне свободно с стеснен лиценз и всички характерности, които са налични и в платената версия. Това е добра опция да се убедите в качествата на програмата и лекотата на потребление, а на идващ стадий да си купите DearMob iPhone Manager – платената версия поддържа безграничен брой файлове, отстранява DRM рестриктивните мерки и обезпечава безвъзмездни ъпгрейди до всички бъдещи нови версии на продукта и доживотна техническа поддръжка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР