С ритъма на лятото и точно в 17:57 днес, когато

...
С ритъма на лятото и точно в 17:57 днес, когато
Коментари Харесай

„Нестле за Живей Активно! Лято 2023“ се завръща от днес

С ритъма на лятото и тъкмо в 17:57 през днешния ден, когато настава астрономическото лято стартира и 18-то издание на  „ Нестле за Живей интензивно! Лято “. Подгответе се за още повече интензивности, усмивки и интензивни спортни занимания, които да разнообразят и вдъхновят ежедневнието ви през идващите два месеца, приканват уредниците. " Нашата цел е да вдъхновим хора от всички възрасти да водят живот цялостен с физическа интензивност, изключително през лятото, когато почивката е на напред във времето " сподели Нели Ангелова, шеф Комуникации Нестле Югоизточен пазар.

През идващите два месеца „ Нестле за Живей Активно! Лято 2023 “ ще поддържа хората енергични и свежи благодарение на скъпи препоръки от специалисти, забавни и потребни способи за повече придвижване в всекидневието и увлекателни спортни действия.

Почетните посланици на самодейността – Йордан Йовчев, Евгени Иванов – Пушката, Маруся Иванова, и новото лице от 2023-та година - Катрин Тасева – ще се включат интензивно, като споделят своите познания и персонален опит, с цел да вдъхновят хората да включат физическата интензивност в всекидневието си. Те ще показват лесни и налични тренировки за топлите месеци, в които всеки искащ ще може да се включи и да увеличи тонуса си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР