С решение на подпис от днес Управителният съвет на БФБаскетбол

...
С решение на подпис от днес Управителният съвет на БФБаскетбол
Коментари Харесай

Утвърдиха Арена София за домакин на Купата, промениха датите на турнира

С решение на автограф от през днешния ден Управителният съвет на БФБаскетбол утвърди „ Арена София “ за хазаин на Финалната осмица на шампионата efbet Купа на България за 2023 година В офиса на БФБаскетбол в период бе получена единствено една поръчка за домакинство на шампионата – обединена кандидатура от столичните ЦСКА и Левски.

Във връзка със заетостта на най-голямата спортна зала у нас „ Арена София “ бяха изменени и датите за осъществяване на шампионата. Финалната осмица ще се състои в интервала 21 до 24 март. Така четвъртфиналите на шампионата ще са на 21 март, полуфиналите – на 22 март, а на 24 март ще се дефинира и новият притежател на трофея.

Четвъртфиналните двойки и жребият за полуфиналите пък ще бъде теглен на 8 март в конферентното помещение на зала „ Триадица “. Тегленето на жребия стартира в 12:00 ч.

В сходство с новата стратегия на efbet Купа на България, Управителният съвет на БФБаскетбол промени и програмата в календара на Третия стадий на НБЛ. Така мачовете от 26 Кръг, планувани за 18. и 19.03.2023 година, бяха планувани за 28.03.2023 година, вторник, и 29.03.2023 година, сряда, за участниците във финала на Купа България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР