С режима си на тренировка 65-годишната професионална спортистка събра над

...
С режима си на тренировка 65-годишната професионална спортистка събра над
Коментари Харесай

65-годишна бодибилдърка събра над 17 000 последователи в TikTok

С режима си на подготовка 65-годишната професионална спортистка събра над 17 000 почитатели в TikTok, оповестява The Sun. В розов състезателен сутиен и чеп Хелън сподели коремните си мускули и споделя препоръките си за понижаване на мазнините по корема.

„ Над 40, 50, 60 и повече ли сте? Борите ли се със загубата на нежелани мазнини по корема? Ето някои неща, които би трябвало и не би трябвало да вършиме, които ще ви оказват помощ с това ", обръща се към почитателите си във видеоклипа професионалната спортистка.

Първо предписание в нейната рецепта е да се понижи използването на захар.

„ Това предизвиква болести като рак и диабет и форсира стареенето, което не желаеме ", споделя Хелън. Второто предписание на спортистката е да се усили интензивността на тренировката във фитнеса.

„ Вземете тази спомагателна тежест от пет кг във фитнеса, напрегнете се ", предлага бодибилдърката. Третото й предписание за крепко тяло е повече придвижване в всекидневието.

" Направете бърза разходка или джогинг, карайте колело, отидете на фитнес и вземете час по аеробика ", подканя почитателите си Хелън.

Във второ видео треньорката по фитнес и хранене изброява още неща, които са основни за поддържане на форма в междинната възраст.

„ На 65 пресмятам макросите си, хапвам чисто, упражнявам със противодействие. Не върша огромни количества кардио и хормоните ми са под надзор “, щастлива е бодибилдърката.

В раздела за мнения, тя добавя, че дамите на 60 имат малко или никакво произвеждане на хормони, което предизвиква доста нежелани странични резултати.

„ Звучи като страховит проект. Изглеждаш ужасно ", написа един от почитателите на Хелън, а различен акцентира, че тя наподобява " ужасно " и е " толкоз права ".

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР