С развитието на порноиндустрията, все повече започнаха да се споменават

...
С развитието на порноиндустрията, все повече започнаха да се споменават
Коментари Харесай

Порнопринцесите на 2021: Най-горещите и сексапилни актриси в индустрията за възрастни

С развиването на порноиндустрията, от ден на ден започнаха да се загатват и имената на най-хубавите актриси в този род. Понякога, те са съвсем толкоз известни, колкото холивудските си колежки. Ето и кои са младите и секси порнозвезди, които ще виждаме все по-често във филмите за възрастни.

Софи Рейез

24-годишната порно актриса е част от промишлеността единствено от три години, само че към този момент има над 50 кино лентата и всички те са в малко по-нестандартните жанрове. Със своя латино генезис и хубост Рейез има късмет да стане едно от огромните имена през това десетилетие.

Виж още: 18-годишната тийн рапърка Bhad Bhabie печели по милион за 6 часа от OnlyFans с голота

Мия Малкова

Започва кариерата си като порноактриса, когато е на 20 години. Към порното я насочва нейна близка другарка, също част от порноиндустрията. Мия печели няколко награди за най-хубава порноактриса. Брат ѝ също е артист във филмите за възрастни, а през 2014 година тя се омъжва за Дани Маунтин, също част от тази промишленост.

Виж още: Сузи и Рени откровени пред почитателите си: за мъжете в техния живот, връзките, танците и... кучетата! 

Лейси Ленън

24-годишната червенокоса хубавица е една от младите звезди във филмите за възрастни. Със своите съвършени размери, тя е една от огромните очаквания измежду порнозвездите.

Елза Джийн

Тази русокоска с детско лице е всичко друго, само че не и почтена. Елза е единствено на 24 години, само че има богато портфолио с функции в разнообразни по род порнофилми. Със сигурност млада звезда, която занапред ще развива още повече своята актьорска кариера.

Лана Роудс

24-годишната американка стартира кариерата си през 2016 година и от този момент се е снимала с едни от най-големите имена в промишлеността. Получава голям брой награди за разнообразни порнофилми, в които взе участие, както и застава на почетното първо място в класацията на Pornhub.

Виж още: Double Trouble: Талантливи, чаровни и... идентични - те са най-популярните български близначки

Във видеото горе вижте и още горещи мацки, които са новите звезди в порното.

Изображение: https://www.instagram.com/sofie.reyez.official/

https://www.instagram.com/mia_malkova/

https://www.instagram.com/elsajeanofficial/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР