С публична лекция на продуцента Евтим Милошев ще бъде дадено

...
С публична лекция на продуцента Евтим Милошев ще бъде дадено
Коментари Харесай

Евтим Милошев ще изнесе лекция на тема„Професия „продуцент“ – умения, талант и предприемачески дух” 


С обществена лекция на продуцента Евтим Милошев ще бъде обещано началото на образованието в магистърската стратегия „ Сценични изкуства, мениджмънт и продуцентство ”. В рамките на лекцията Милошев ще запознае аудиторията с специалността на продуцента и нужните познания, умения и гений. За тайните на сполучливите продукции и телевизионни сериали, за търпението, и тежестта на славата ще чуете от първо лице от един от най-успешните продуценти у нас.

Евтим Милошев стартира кариерата си като кореспондент в студентска стратегия “Ку-Ку ”. През годините е бил продуцент на “Хайде на бас ”, “Шоуто на Слави ”, “Вот на доверие ”, “Красавицата и отличникът ”, “Комиците ”, три сезона на “Сървайвър ”, Операция “Слава ”, “Урок по родолюбие ”, “Нека приказват с Росен Петров ”. Бил е радиоводещ в БНР, стратегия “Христо Ботев ” и Дарик радио, както и основен редактор на в. “Софийски парцели ”.
През 2006 година дружно с Любомир Нейков основава „ Дрийм Тийм Прадакшънс ” АД. Компанията е продуцент на най-рейтинговото предаване по BTV – „Комиците“, както и на най-хитовият комедиен сериал в българския народен ефир – „Столичани в повече“, който отбелязва рекордна гледаемост, достигайки 2.2 милиона фенове на епизод. За 8-годишната си история компанията е натрупала опит и с продуциране на предаванията „ Нека приказват ”, пет сезона на един от най-успешните риалити формати в света – Сървайвър ”, профилираните излъчвания „ Операция Слава ”, „ Урок по Родолюбие ” и „Българските следи“. Освен с телевизионни планове, Дрийм Тийм Прадакшънс сполучливо е осъществила и пет национални турнета на Комиците и театрални планове, като илюзионния театър „ Магията на Ненчо ”, който се играе на сцената на спектакъл Българска войска и „Скакалци“ на Ст. Л. Костов на сцената на Държавен язвителен спектакъл. От тази образователна година Евтим Милошев ще бъде водещ учител в магистърската стратегия по дисциплината „ Продуцентство “.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР